Malesef yanlış strateji. Gir-Çık yapılan sitelerde reklamdan para kazanmayı düşünmek pekde rasyonel değil. Üstelik ciddi alexa'lara ulaşmadan adwords'e girince ***** muamelesi görmüşsünüz.
Bu tür projeler uzun süre reklamsız, gelir beklenmeden bilabedel çalışır bir gün tutarsa o zaman para kazanmayı düşünmek mantıklı olur. Başlar başlamaz para kazanmayı deneyerek şarampole yuvarlamışsınız projeyi.
Biz para amaçlı kurmadık zaten ilk 6 ay 5 kuruş kazanmadan bu işi yaptık daha da yaparız ama etrafta yapılanlar bizim emeğimizim tabiri caizse yarısı etmez. Up down alan siteyi kuruyor. Biz her aşamasını ayrı ayrı ayarladık tek sıkıntı sistem özel ve panel tam değil içerik ekleyecek bulamıyoruz. Daha doğrusu güvenemiyoruz. Adwords e hiç girmedik adsenseden bahsetmiştim mesajımda
Hocam Adcash yüksek hitte çok kazandırıyor. Tıklama ücretli reklamları kullanmanı önermem. Uzun yıllar adcash kullandım. Halada Site underını kullanıyorum ama indirme sitelerinin geneli %70-75 yeni ziyaretçi çektiği için ve kalan %25-30 luk kısımda sitede nerde reklam var bildiği için ReklamTRK'nin download butonlarını ve 300x250 gösterim başı kazanç sağlayan bannerını kullanmaya başladım. Kurulum başı 0,30 kuruş veriyor. Denemeni öneririm. Aşağıda referanslı linkim bulunmakta, dilersen direk reklamtrk.com yazıp refsizde üye olabilirsin. Dilersen siteni gönder inceleyim, istatistikleri güzelse fayda sağlaması açısından tanıtım yazısı, link, reklam vs. alabilirim.
http://www.reklamtrk.com/panel/kayit...D6499561966A0D
Teşekkürler incelemesini yapacağım.