hezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün 1 bugün 2. Daha neyin ne olduğu nasıl yansıdığı yada yansıyacağı bile belli değil. Hemen kesin kanıya vararak insanları galyana getirmeyin. Zaten google güncellemesi gibi durumlarda en iyisi her zaman beklemek.
Google'ın kendi açıklamalarını takip ederseniz, neyin ne olduğu, nasıl yansıdığı ve yansıyacağı zaten açıklanırken, kalkıp da bunu "galyana getirmek" diye yorumluyorsanız, ben burada "bilgiyi herkesle paylaşmayın, bırakın seocuyum diye geçinenler para kazansın" yaklaşımı sezerim sadece.

Google tarafından yapılan resmi açıklama varken ortada, bu alanda da yıllarımı verdikten sonra insanlara geç kalmadan birşeyleri düzeltmeleri için yol göstermekte bir sakınca görmüyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:22:57 -->-> Daha önceki mesaj 12:18:05 --

Anasayfam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz anlamak mümkün değil...
Sanki algoritmayı beraber hazırladınız!
Veri kaynağı olarak Türkiye'de SEOCUYUM diye ortalığı birbirine katan arkadaşlar yerine, resmi siteleri baz alırsanız, net konuşabilirsiniz. Ben içeriklerden ne istediği konusunda yazımı ne zaman paylaşmışım R10'da ? Peki, son güncellemelerle birlikte, google kendisi açıkladı mı bunları istediğini?

Birilerinin, insanlara gerçek bilgiyi paylaşması neden herkesi bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim. Evet ben "seo" kelimesinde "seo" çalışması yapmıyorum. Ortalıkta "seocuyum" diye dolaşıp, r10'da "seo uzmanlığı / danışmanlığı" konusu da açmıyorum.

Bilgiyi sorgulamak için, kaynakların "hatalı" olduğunu kanıtlamanız gerekir. Bu anlamsız yerme çabalarını ve ukalalıkları bırakmalısınız bir kenara.