Sevgili arkadaşlar sizin kapasiteniz de yalnızca yargılamak.
İnsanları kısım kısım ayırmak. Kendi kısmına girmeyen insanlara sadece ve sadece "cahil" olarak bakmak.
Siz kendi düşüncelerinizi, davalarınızı savununca "dava adamı" oluyorsunuz -biz- ya koyun oluyoruz, yada çıkarcı.
Yazık, belki bu insanlar taraftar değil veya körü körüne yıkılmaz tabular taşıyan insanlar değil. Ama sizler bunu görmek yerine sadece insanları yargılayıp, ayırmaya devam ettikçe sadece biz değil, siz değil insanlık çok şey kaybedecek.
Aslında görmüyorsunuz. Göremiyorsunuz şu basit konuda bile insanları ne denli aşağıladığınıza alaycı bir tavır takındığınıza objektif olarak bir bakın. Ondan sonrasını biraz empati ile çözersiniz zaten.
Şimdi söyleyin samimi bir şekilde, bu haberi tamamiyle baştan aşağıya okumuş muydunuz? Okumamıştınız, yargılama sebebiniz de bu zaten. Çünkü size göre yandaş olan bir kanalın medyasını neden takip edesiniz.

Her neyse, fazla uzatmaya gerek yok, zira kendi kesiminize girmeyen bir insan olarak "cahil"den farkım yok. Neden okuyup zaman ayırasınız. Burası bir ülke, bir devlet, bir toplum. Bugün cahil gözüyle baktığınız insana ertesi gün hayati bir işiniz düşecek olabilir. Yargılamadan, ayrım yapmadan evvel bunu iyice düşünün. Neticesinde bilmek lazım ki hepimiz birbirimize muhtacız.

Umarım insanı taraftarlıkla suçlarken kendi formanızı çıkartabilirsiniz bir gün.

Sadece tek taraf adına konuşmuyorum, bugüne kadarda elimden geldiğince siyasi konulara bulaşmamaya çalıştım. Ama öyle bir durumdayız ki artık öyle bir kutuplaşma var ki öz kardeşler kardeşliklerini bitirir hale geldi bu siyaset yüzünden. Ticaret ortamındayız, siyaset yüzünden ticaret kara listesine alınanlar oldu burada. Kendi kendimize zarar veriyoruz.

Madem gülünsün diye açıldı konu ve görmek istediklerinizde bu yönde, buyrun benimde her şeye rağmen, başlıkta ki anlatım bozukluğuna hitaben görüpte tebessüm ettiğim geyikler var;