Yemek Tarifi sitesi için editörlük hizmeti sunuyorum. İstenilmesi durumunda referans olarak 1 adet yazı ekleyebilirim. Günlük minimum 5 makale alırım.
* Minimum 300 kelimelik makaleler yazıyorum: 3 TL (makale başı)
* İstenilmesi durumunda tarifinize uygun videoyu bulup, sitenize göre düzenliyorum. Sitenize ait logo ekliyorum ve videolarınızı adınıza oluşturduğum hesaplar ile, youtube, dailymotion ve izlesene üzerinden yayınlıyorum. Her videodan makalenin olduğu sayfaya link sağlıyorum. (+5 TL)
* İstenilmesi durumunda tarife uygun %100 özgün video hazırlıyorum, seslendiriyorum ve yazılı olarak anlatıyorum. (Makale + Video = 25 TL)
Nelere dikkat ediyorum.
* Makalelerinizin seo uyumlu olmasına, hedef kelimelerin abartılı şekilde kullanılmamasına özen gösteriyorum.
* Makaleler yemek tarifi olduğu için çok fazla benzer kelime kalıpları mevcuttur bu yüzden kopya içerik cümlelerde bazen denk gelebiliyor. Tüm bunların kontrolünü gerçekleştirip sizlere %100 özgün makale sunmaya çalışıyorum.
İstenilmesi durumunda video edit, düzenleme ve logo ekleme işleri yapılır. Her türlü editörlük hizmeti mevcuttur.
SKYPE üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Skype: tanitimci