akcabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Veriler zaten var olan bir sistem üzerinden çekilmektedir. Sorgulamada kayıt altına alınan isimler numaraların yasal sahipleri olmadığı için numara sahipleri hiçbir hukuki işlem başlatamaz. Bu yorum sadece konu sahibi olarak değil IUS 3. sınıf hukuk öğrencisi olarak yapıyorum. Konuyu baltalamadan önce lütfen gerekli araştırmayı yapınız saygılarımla.
ceza özel dersine iyi çalış.

Alıntı
MADDE 135. - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.
hem panele kaydediyorsun, hem sayfa oluşturuyorsun.

Alıntı
Madde 136-(1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Türkçe yazmış.

Alıntı
Madde 139
-
(1) Kişisel verilerin kaydedilmesi, verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme ve verileri yok etmeme hariç, bu bölümde yer alan suçların soruşturulması ve kovuşturulması şikayete bağlıdır
işlediğin suçlar, şikayete bağlı bile değil. şu an siteni ihbar etsem, soruşturma açılır. şikayet demiyorum bak, ihbar diyorum. ihbar bile yetiyor.

scripti kullananlar dikkat etsinler. yersiniz cezayı. verileri nereden aldığın, vb önemsiz.

bu yorumu manav olarak yazdım.