Liste güncellenmiştir. Yeni domainler eklenmiştir.
Site 1: Vergi Üzerine Tam Keyword
Bitiş Tarihi: 03 Mart 2017
Register: domain.com
Fiyatı: 150 TL
Açıklama: Vergi konusunda milyonlarca insanın yakından takip ettiği bir konudur. Başka bir sitemdeki verilerime göre aylık en az
30K gerçek aranma hacmine sahiptir. Diğer sitemdeki yazı ilk 10'da olduğu için 6.Aya kadar 200K okunma almıştır. Lütfen site adını pm isteyiniz.
Site 2: Çeyiz Hesabı /org
Bitiş Tarihi: 18 Nisan 2017
Registar: GoDaddy
Fiyatı 200 TL
Açıklama: Yakın zamanda hayatımıza giren ve bankaların reklamları hızla artan
çeyiz hesabı hakkında tam keyword bir domainin .org şeklidir. Bence milyonlarca insan bu konuyla ilgilenecektir. Daha önce Kredi Notu çıktığında kimse ilgilenmemişti ama şimdilerde milyarlık bir anahtar kelime. Eğer bir işte banka varsa her zaman kazanma potansiyeli yüksektir.
Site 3: hissenetforum.com
Bitiş Tarihi: 04 Aralık 2016
Fiyat: 100 TL
Açıklama: HisseNet forum sitesini bilmeyen yoktur. Aranmalara baktığımız zaman ekmek yenilecek gibi bir adres. Site bu boş hali ile bile 27K aranma içinde ilk 10'da! Eğer borsa forumu kurmak isteyen ya da haber vb uğraşabilecek varsa tam kelime domain avantajı fazlasıyla google 'da yardımcı olacaktır!
Anahtar Kelime
Site 3: excelde.net
Bitiş Tarihi: 21 Ocak 2017
Fiyat: 50 TL
Açıklama: Ofiste çalışanlar bilir sürkli internette
"excelde.. nasıl yapılır, nasıl yaparım", vs şeklinde aramalar yapılır. Ben de bunu değerlendirerek o kitleye erişmek isteyenler için anahtar kelime içeren bu domaini aldım. Forum kurarak söz sahibi olunabilir düşüncesindeyim.
Site 4: ekonomisiteleri .com
Kayıt T: 04.02.2017
Bitiş T: 04.02.2018
Registar: IHS
Fiyat: 100 TL
Açıklama: İsmi adeta projeliktir. yıllar önce kayıt edilen bir domaindir. 2006 arşiv
görüntüsü.
Site 5: Ne İş Yapar .Com
Bitiş Tarihi: 06.05.2018
Registar: IHS
Fiyat: 150 TL
Açıklama: Özellikle üniversite tercihlerinde, meslek seçimlerinde milyonlarca
"...ne iş yapar" şeklinde aramaya yapıldığını biliyoruz. Sadece meslek değil, "
arkeoloji mezunu ne iş yapar" şeklinde bölüm aramaları da yapılıyor. Tam keyword projelik bir domain olduğunu görüyorsunuz.
Site 6: fitness.web.tr (Belge İstemiyor)
Bitiş Tarihi: 24 Aralık 2016
Registar: İHS
Fiyat: 50 TL
Açıklama: Gördüğünüz üzere jenerik bir domain. web.tr uzantılarının geleceği hakkında görüşler ortada. Marka, patent gibi belgeler istemiyor. nic.tr üzerindeki işlemleri sizin yürütmeniz gerekiyor. Ben bana düşen her türlü işlemi buradan yapacağım.
Anahtar Kelime
Lütfen daha fazla bilgi almak istediğiniz domain hakkında konuya yazarak bilgi isteyiniz. Buradaki fiyatlardan başka özel teklifiniz ya da toplu alım indirim talepleriniz için özel mesaj gönderebilirsiniz.
Saygılar.