Hürriyet Milliyet deyince nedense sizin gibi aklıma ilk haber değil spam geliyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:50:34 -->-> Daha önceki mesaj 14:42:54 --
Hocam, spam zihniyetim şöyle: Aslında spam dan ziyade orjinal içeriğe sahip sitenin her içeriğini ortalama 3 paragraf olarak düşünürsek, ben 3 paragraflık metni kendi siteme çekerken 3+4 paragraf olarak 7 paragraf olarak yazdırıyorum
Yani anlamlı bir içerik üretiyorum...Yani anladığınız tarzdan adamın içeriklerini birebir almıyorum...Editör mantıgında 3 paragraflık metni düzgün anlaşılır ve okunabilir olarak 7 paragraf olarak yazdırıyorum...
Ortaya bambaşka ama ÖZGÜN bir içerik çıkıyor... RSS gibi ne varsa çekip yığmıyorum siteme...
Ve ayrıca bütün güncellemelerden BAŞARI İLE GEÇİYORUM
Günlük 1000 içerik oluyor spamca, ama içerikleri özgün olarak genişleterek yazdırdığım için Özgünce oluyor..
Baboş bence kafanda düşündüğün plan bu ama gerçekte yapmıyorum dediğini yapıyosun gibi geldi bana. 1k içerik basıyorsun sitene ve bunların hepsine hem botla hemde özgün olarak giriyosun bu bana pek mantıklı gelmiyor 1 değil 10 değil 100 değil 1000 özgün