Alex Ferguson'un istatistik tanımına benzemiş yazı "İstatistik mini etek gibidir; çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez"
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:12:30 -->-> Daha önceki mesaj 15:11:34 --
o zaman bana yardım edin
Hocam ben de isterim Google'ın mini etek giymesini

Şaka bir yana, aslında Google birçok şeyi paylaşıyor hocam, sadece ulaşmasını bilmek lazım. Bu konuda çok ciddiyim.
Gündemi takip etmek zorundayız, Twitter, Linkedin vs. Bu adamlarla haşır neşir olan kişilerin bloglarını ve kişisel hesaplarını takip etmek zorundayız.
Google birçok patentini bizlerle paylaşmakta. Tabii ki adamlar Core algoritmasını paylaşmaz, ancak en azından mantığı kavramak adına bunları incelemeliyiz.
Google birçok duyurusunu bizlerle paylaşmakta, paylaşmasa bile en azından teyit etmekte. Adamlar bu güncellemelerin takibi için algoritma kurmuşlar ( mozcast, algoroo vs ) En azından bu adamların dediklerini analiz etmek gerekiyor.
Ve şu konuda eminim, herkesin tek ortak görüşü yazının sonunda yer alıyor.
Gerçek anlamda değer yaratmak istediğiniz Web projelerinizde Kaliteli, Güncel ve Doğal olmak zorundasınız!
Yazı aslında çok çok önemli bir konudan da bahsediyor: Artık Panda yok, Penguen anlık olacak, Panda Çekirdek algoritmasına dahil olarak anlık olması için denemeler yapılıyor
Daha açık ne söylenebilirdi?