SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karisik aklima 3 katli integral geldi
@rdy
Bana gore bunlari anlamak basit her guncellemede bir sektor sececeksin
5 farkli site + 5 IP alacaksin
Her birine gunu birlik 2 yazi girip 1 ay sonunda takip edelim basliklarda bagimsiz olsun
1 ayin sonunda analytcden kiyaslama ile her hit kapan makalelerini arasindaki ortak ozellikleri yazacaksin
Yani onlarin yillarca ugrastiklari guncellemelere sen bir ayda ortaya dikeceksin
Sonucta karsinda robot yok insan akli ile dokulen bilgiler var
Hocam Kerem abiye bakma Deneme yanılma en güzeli. Dediğin gibi 5 değil 15 sektör yapmak lazım. Hatta 15 sektör x 5 farklı local x 5 farklı dil.
Bu şekilde çeşitlendirerek en azından hata oranını en aza indirgeyebilirsin.

kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonra Sitem filitreye girdi diye konu açıcaksın değil mi forumda.

Kaynak olarak yazdıklarının hepsi spekülatif şeyler ve kişiler. Seo sektörü veya konusuda öyle aslında.

Google aldığı her patent ile arama sonuçlarını ilişkilendirmek bence pek mantıklı değil. Zaten var olan bir düzeni adamlar sürekli güncelliyor bunu panent ile hiç bir ilgisi yok.

Çok basit bir soru

"Nihat Özdemir" kimdir diye arat, Sonra "Nihat Özdemir çocukları" aratınca çocuklarını nasıl biliyor google.
Kaynak olarak kullandığı yeri bulursan çok daha fazla Bilgi ve/veya Cevap bulabilirsin aklındaki sorulara.
Abi bu konuda önyargılısın Kaynak olarak verdiğim adamlar Google çalışanlarından teyit alan kişilerdi. Sanırım onları atlamışsın.
Burada bahsedilen olay aslında bu güncellemenin yepyeni bir güncelleme olduğu idi Bunların teyidi bence kesin olandır.

Bunun dışında Patent olayı, tersine mühendislik ile fazlası ile işe yarıyor diye düşünüyorum. Yaptıklarım neticesinde 1-2 örnek veren bir yazı paylaşabilirim. Lakin daha da önemlisi, mantığı kavramak için bu patentleri incelemek kadar zevkli birşey yok.Linkini verdiğim Webrazzi yazımda da bir başka patenti incelemiştim. Google üzerinden aldığın geri dönüşlerin sebeplerini anlamak adına faydalı oluyor.

ranuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süper yazı teşekkürler.

Peki burada ne diyor? Matematikci arkadaslar biraz açabilir mi

Anahtar Kelime Sıralaması = P(x^2 y^3 sin z)/Qπ(abc ^ -2/cos d)
P = Panda algoritma değer sabiti

Hocam bunlar Algoritmanın anlaşılması için verilen bir folmül örneği. Yazıda bahsettim zaten. Yani böyle bir formül yok, lakin mantık az çok böyle. Harfler ise Google'ın baz aldığı değişken değerler.