Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
duyarlılık aynı durumda herkese yönelik olduğunda ancak adil ve anlamlı olabilir. bu bölümde, gruplaşma ve diyalog halinde olanların haksız da olsa arkadaşlarını desteklediği ve kişisel kompleksleri gereği çekemediklerini de çeşitli yollarla taciz edip yıldırmaya çalıştığını uzun zamandır gözlemliyor ve zaman zaman da bu konudaki itirazlarım oluyor. bilen bilir...
dolayısıyla bana dokunmayan bin yaşasın zihniyeti ne yazık ki forumun bu bölümünde rastladığım bir durum.
üç yıldır forum üyesiyim ve bir çok da yarışmaya katıldım. bu bölümde bir çok haksızlıkla karşılaştık ama herkes haksızlığa gereken tepkiyi vermedi, bunun yerine arkadaşlarını ölümüne savunmayı tercih edenler oldu. bu olup bitenleri ben görüyorsam başkaları da görüyordur, ama nedense tepkiler çok farklı bir yönde.
yarışma düzenleyip ödül vermeden ortadan kaybolanlardan tutun da, her yarışmaya kasıtlı olarak hazır görsel kullanıp katılan ve üstüne üstlük ödül alanlar, yarışmadan çektiği işine ödül verilenler ve bu konuda sesini çıkarmayan koca bir forum da don quijote misali tek başına mücadele eden ben, yarışma düzenleyip yaptığım çalışmaya ipe sapa gelmez laflar edip, üstüne üstlük pişkin pişkin hakkımda şikayet konusu açanlar ve en üzücüsü de bu türden şahısları destekleyenlerin olması... kendisi de forumda logo çalışması yaptığı halde, açılan logo isteği konusuna yorum yazarak samimi olduğu başka bir arkadaşına referans olma dümenini dahi gördüm. o yüzden burada işin ucu kendine veya samimi olduğu arkadaşına değdiğinde zıplayanların olması hiç bir şeyin çözümü değil.
şahsen katıldığım yarışmada, çalışmama ukala yorumlar yazıldığında işlerimi geri çektiğim bir çok yarışma var ve bunların hiç birinde destek görmedim, buna karşın hiç bir şey olmamış gibi katılanlar her zaman oldu malesef.
burada bireysel olarak canımızı sıkan şeylere tepki gösterip, forumun genelinde bir iyileştirme amacıyla itiraz etmeyenler, bana dokunmayan bin yaşasın diyenler oldukça forumda aynı sıkıntıları her zaman yaşayacağız, buna kimsenin şüphesi olmasın.
(bu başlık hangi yarışma ve kimleri hedefliyor bilmediğim için geçmiş deneyimlerimle cevap vermek durumunda kaldım. )
iyi forumlar herkese.