Site adresi : Ciddi alıcılara telefonla verilir numaranızı pm atın ararım jenerik .com domain aynı zamanda net ve org uzantıları da verilecek
Site için istenen fiyat : Son oluru 12.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Paralı reklam yok
Sitenin açılış tarihi:11 Eylül 2014 tarihinde kuruldu domain bitiş tarihi 11 eylül 2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Hamilelik, doğum, bebek bakımı, bebek gelişimi
Günlük hit sayısı: hafta içi 2.9 k civarı hafta sonu 3.2 k civarı
Ziyaretçi kaynağı: ( %85 google %15 diğer, tamamı organik )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: yaşı 1 üzeri
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: 11 haziran 2016 ya kadar host ve statik ip dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp voice tema dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı:süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb: yok
hamilelikle ilgili birçok iddialı arama kelimelerinde 1. sırada
Satma sebebim: Hamile ürünleri ve bebek ürünleri satışı yaptığım e-ticaret sitelerime müşteri çekmek için kurmuştum ve gayet güzel müşteri çekmekteyim sektör değiştiriyorum 10 şubatta farklı sektöre geçeceğim sitenin satışı şubat ayının ilk haftası birebir görüşme ile istanbul içinde yapılacak
Konu altına yazılankarı takip edemeyeceğim ciddi alıcılar kendilerini tanıtarak satın alma amaçlarını belirtip telefon numaralarını bırakırlarsa kendilerine dönüş yapabilirim
İçerik özgün resimler özgün link çıkışı 2 tane tema responsive sağlık kuruluşlarından doktorlardan reklam vermek isteyenler çok var ama reklam almadım satın almak isteyen doktorlar da vardı birkaç ay önce onlara satılık değil demiştim şimdi kim olduklarını net hatırlayamıyorum arayıp onlara sunamadım
A.Ş Bünyesinde bilgi teknolojileri firma sahibiyim isteyene %18 kdv farkı uygulayıp fatura kesebilirim