Merhaba arkadaşlar , daha önce 3 4 kez server kurmuslugum var . Ancak hiç reklam vs vermedigim icin tutunabildigimi söyleyemem .
Filezilla , Navicat gibi programları cok rahat kullanabiliyorum . Serverda oynamalar düzenlemeler ileri derecede yapamazsamda istedigim şeyi genelde yapabiliyorum .
Açıkcası istedigim bir bütçeyle girip pvp sitelerine turkmmo vs. reklam verip bu işe sağlam girmek . Getirisi olur mu sizce ? Çok duydum açıkcası günlük 50 Lira 200 Lira arası kazananlar .
Metin2 ye uzun süredir uzak kaldım . Yeniliklerden vs çok haberdar değilim yeni fileslar mapler vs . Her türlü görüse acıgım .
Önereceğiniz firmalar olursada beklerim.
Bundan 2 Sene Öncesinde +2000 userli serverim mevcuttu. 4 Ortak olarak başladık hergun bi hedef koyduk illk gün +250 hergun +150 150 diye gittik. Başarılıda olduk fakat günümün sabah 7 gece 2 . Vardiyeli olarak çalıştık 2/2 . Sürekli pc başında olman gerektiren bir iş. Sürekli reklamlar tazelemek server ile uğraşmak benım dönemim çok sorunlu dönemdi şeblem bugu. Yüzük bugları iksir Kod ile server kapatma. Ben bu döneme rastladım. Nasıl tutturdum o kadar sorun varken onları çözerek piyasada çok sağlam reklam yaparak. Kalite tesadüf olmadığı gibi arkada çalışanlarıda düşünmek gerek ve ben 1 tl bile kazancım olmadı neden olmadı 3 ayrık bi dönemde zevk için bu işe girdik sonunda kapatacağımız belliydi bu yüzden kimsenın ahı üstümüzde kalmasın diye 3 ay sonunda kapattık. Güzel paralar dönüyor bu işte fakat herşeyin kendine özgün farklı tarzı olması şart