croshifdevil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

http://www.netbeyaz.com/temalara-gozat/ bu siteyi internet'te araştırma yaparken buldum temaları benim yeni projem için uygun demo paneli incelediğimde ihtiyaçlara karşılık veriyor gibi geldi ancak daha önce kullanan arkadaşlar varmıdır sormak istedim.

İdeaSoft kullanıcısıyım opencart veya diğer alt yapıları da kullandım reklam amaçlı opencart kuralım tarzı cevaplar vermeyiniz.

Yukarıda ki alt yapıyı kullanan arkadaşlar varmı göz atan arkadaşların yorumları neler onları merak ediyorum.

öncelikli olarak netbeyaz opencart .

türkler garip hocam ciddi anlamda

insanlar bir opencart olduğunu anlamayacağınız bir sistem sunulsa insanlar beğenir opencart dersen bu dandikmiş ücretsizmiş zaten derler.
materyalist kalitesiz insanların dayatmalarını , söylevlerini çok önemser haline gelmiş diğer insanlar.

(opencart yazdım ama magento presta vs ucretsiz sistemler ıcın gecerlı tum yazdıklarım.)

Bugun piyasa opencart revizesi ile iş yapan direkt opencartın satışını yapan orta düzeyde eticaret sistemi satan firmalar var. Küçük olaran yüzlerce şireket var zaten satan onlara değinmiyorum.Firma adı yazmak ıstemıyorum ıstersenız pm atarsınız bır kac tanesını de yazarım.

kitapyurdu
pcdepo opencart mesela

netbeyaz zaten opencart arkadasta bu sıteye uye ıdı .

tum etıcaret sıstemlerının admın yapısı aynı yaklaşık olarak paket boyutuna gore xml vs vs artıyor . bugun bır etıcaret paketı alırsa bır kısı slıder boyutunu duzenleyım dedıgı zaman bıle destek vermıyor fırmalar css te degısıklık yapayım dıyorsunuz ust paket almanız gerek dıyorlar. bu yuzden sıtemde her onune gelen modulu yukleyım sunu yapayım olaylarına gıremıyor sıte sahıbı ve sıte stabıl olarak calısmak devam edeyım ftp sahıbıoldugu zaman kullanıcı yıne ucretsız sıstemlerı sagdan soldan duydugu gıbı bıraz nette arastırma yapıyor o modulu kurayım bu modulu kurayım derken sıstem de sorunlar baslıyor.

İyi Çalışmalar Dilerim