Radyo için yalnızca site kalitesi ve başarısı yetmez. İnternet radyolarının çoğu popülerlik ve tavsiye sonucu büyümüştür. DJ kadronuzun, yayın kalitenizin de büyük bir önemi söz konusu. Oto yayınla bir yere kadar SEO ile siteyi ilerletebilirsiniz. DJ kadronuz ne durumda?
hocam öncelikle yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim. yalnız benim sitemde oto dj ya da dj kadromuz yok. internet üzerinden yayın yapan ulusal radyoları sitemde yayınlıyorum ben siteye girerseniz görebilirniz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:28:42 -->-> Daha önceki mesaj 22:24:13 --
domainin sonundaki dinlen anlamsız olmus onun dısında yerel il sayfaları radyolarına önem verirsen büyük radyolardan hit alman daha zor bence
yorumunuz için teşekkür ederim hocam. radyo dinle kelimesi ile çalışma yaparsak daha iyi olur
" radyo dinleme " ile ilgili olduğu için radyodinle keyword domain için radyodinlen.com oldu domain. keyword domain olması için öyle oldu domain.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:30:58 -->-> Daha önceki mesaj 22:28:42 --
Alan adı dışında herşey 10 numara göründü gözüme
yorumunuz için teşekkür ederim hocam. alan adına gelirsek radyodinle bu sektörde ana domain google aramasında radyo dinle yazdığımızda radyodinlen de çıkacağı için böyle oldu. keyword domain bulmak bilirsiniz ki çok zor ve maliyetli. domainin ben de isterdim ki radyodinle.com olsun ya da canliradyodinle.com olsun
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:08:29 -->-> Daha önceki mesaj 22:30:58 --
önerisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum