Merhabalar

Google ' da ara

site:kafatopuoyunu.com inurl:kafatopuoyunu.com/ kafa topu
509 küsür sonuç var.

siteyunskor.com inurlyunskor.com/ kafa topu
3110 sonuç

Diğer faktörleri katmıyorum bile. Gerçi oyunskor diyip geçmemek lazım Türkiye'deki en otorite siteler arasında olan bir site neyse.

Bu iki siteyi bir kelimeler kümesi olarak karşılaştırırsak oyunskor açık ara fark atacaktır.
Aranan kelimeler bir küme olsun
{kafa topu, kafa topu oyun, kafa topu oyunu oyna} v.s. //kullanıcılar tarafından aranan kelimeler
{oyunskor kafa topu oyunu kelime kümesi} //oyunskor kafa topu kelime matrisi
{buda senin sitenin kelime kümesi}// senin sitenin kafa topu kelime matrisi

Şimdi birinci kümeye en yakın küme tabiki oyunskor olacaktır. Sonrakide sen olursun doğal olarak Tabi bunu 1000 ve daha fazla site için yaptığını düşünürsek seninki kaçıncı sırada olur.

Yani diyeceğim oki backlink v.b. etmenlerden önce alakadar bir küme olmalı daha sonra backlink etmenlerine çalışma yapılabilir. Hatta iyi bir küme olursan alt kelimelerdende mutlaka hit alırsın zaten. Oyunskorda bu kelimede bence hemen hemen tüm alt kelimelerdende hit alıryordur bence. Tabi incelemedim ama tahmin ediyorum.

Ben senin yerinde olsam bing sonuçları yandex sonuçları ve google sonuçlarında ilk 3 sırada listelenen sitelerin komple içeriklerini çeker özgünleştirir hatta bu rakiplerimede link çıkışı yaparım.Tabi bunu yaparken bir insan gözetiminde yapmak lazım aynı oyunları aynı başlık ve içeriklere dikkat etmek lazım. En fazla 3 haftanı alır Birde o zaman sonuçlara bakmak lazım. Hoşcakal....