Güncel ve Geçerli Fiyatlara Bu Sayfadan Bakınız
Aşağıdaki birbirinden kaliteli sitelerimizden tanıtım alanlar sıralamalarında uçtular ! Alan kişiler teşekkür eden mesajlar attılar. Siz de bu kişilerden olabilirsiniz.(adüt kumar cinsel sağlık vb alım yapmıyoruz)
1.site:
Sitenizin Pagerank Değeri:
anında index alır
Sitenizin
Alexa Değeri: dünya 347k tr 4k (site özel ip'de bulunuyor)
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: 300-1k arası ilgi çekici haberle 2-4k arası oluyor. eklenen haber anında indeks alır. sitenize faydası çok olur.(bazı haberlerde internette referans alınan sitedir)
Sitenizin Yaşı: 7 ay
Sitenizin İçeriği: eğitim kamu haber
1(bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı:
tek bu siteden 15 TL (iki alımda 25 TL)
Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : Ömürlük
Ödeme Alabileceğiniz Yollar:
Enpara, Ziraat, Halkbank, İşbankası, Garanti, Ek Notlar: Sitenin ful özgün olması ve hiçbir yapay seo vs işlem yapılmaması nedeniyle sitenize mutlaka + katkı yapacaktır. 2.site:
Sitenizin Pagerank Değeri:
Sitenizin
Alexa Değeri: dünya 268k tr 3k
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: 2-3k arası
Sitenizin Yaşı: 8 ay
Sitenizin İçeriği: şirket firma telefon rehberi
Domain Authority 11
1(bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı:
20 TL (iki alımda 30 TL) Manşetten 50 TL r10 dan yapılan satışlarda r10 üyelerine kampanya nedeniyle 1 ay manşet yayın 35 TL
Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : Ömürlük
Ödeme Alabileceğiniz Yollar:
Enpara, Ziraat, Halkbank, İşbankası, Garanti, Ek Notlar: Sitelerin ful özgün olması ve hiçbir yapay seo vs işlem yapılmaması nedeniyle sitenize mutlaka + katkı yapacaktır. Sırf tanıtım satılsın diye alexa pr vs kasılan sitelerden değildir. Özellikle 2. site firmalar şirketler ticaret yapanlar için + müşteri bile kazandırır ve google aramasında kendi sitenizden önce bile çıkabilir. 2 Siteden birden alırsanız 30 TL
2.Siteden Manşetten Alırsanız 1. Siteden Hediye
2 ve üzeri alımlarda indirim yapılır.