Yaklaşık 2 ay önce Özkula İnternet Hizmetleri ile tanıştım.Öncesinde yaklaışık 10'dan fazla firma ile çalışmışlıgım vardı.Bazılarından memnun bazılarından tiksinti oluştu.Sizlerinde malumudur.Hosting vps vds sunucu sorunları ile illaki başınız belaya girecek kadar bunalmışsınızdır...Bende aynı anda iki farklı firma ile çalışmayı huy edinmiş, sitelerimi iki farklı firma ile götürmeye çalışıyordum.

Bazen mutluyum dediklerim bile sorun yaratır oldu.Hosting bazlı olanlar farklı hosting bazlı olmayıp sistem sıkıntıları ile uğraştıklarım ise tam problem ötesi...

En son şeref yoksunu biri ile çalıştım..Bu kişi şuan forumda.Adam resmen kan emici.1 reseller için benden 500.00 TL para aldı, vermek zorunda kaldığım için lanet olsun dedim verdim.Diğer gidenleri saymıyorum.Çünkü dosyalarım elinde ve istediği gibi benim sitelerimi açıp kapatıyordu..R10 böyle kan emici hayatında görmemiştir...

Sonra dedim bir tane alternatifim olmalı.İşte Uzun zamandır hakkında yorumları okuduğum ama çalışma fırsatım olmayan ÖZKULA İNTERNET HİZMETLERİ ile tanıştım.

Özkula İnternet Hizmetleri adına r10'da bulunan ve site üzerinden 11 TİCKET ve SAYISIZ DESTEK TALEBİ onlarca TELEFON GÖRÜŞMESİ yaptığım halde sakinliğini ve soğukkanlılığını koruyup EFENDİ TAVIRLARI ile beni benden alan Emirhan CANDAN Bey'e huzurunuzda HERŞEYİN PARA OLMADIĞINI, KALİTELİ HİZMETİN HERŞEYDEN ÖNCE GELDİĞİNİ ve piyasadaki *********** düzenbaz kan emici ve kendini hosting hizmeti verdiğini sananlara karşı KURUMSALLIĞI ile ön plana çıkarttığı için herkesin huzurunuzda @Ozkula TEŞEKKÜR EDERİM...