Merhabalar, belirli bir video paylaşım sitesinden direkt video linkini curl vasıtasıyla çekiyorum. bu direkt video linkini sunucumun ip adresine göre hash edilip gönderiliyor. Bu hashli linki ekrana bastırıp tarayıcımda açtığım zaman ip adresi hatalı hatası alıyorum. bunun çözümü olarak curl ile kaynağını çekmeye çalıştığım video paylaşım sitesini proxy vasıtası ile çekiyorum. sonrada bana dönen direkt video linkini tekrardan proxy linkiyle vasıtasıyla tarayıcımda açıyorum. Bu şekilde videoyu okuyabiliyorum. Fakat ara ara ya kaynağı okuyamıyorum yada proxy ile istediğim video linki çalışmıyor.

Bunun kullandığım ücretsiz proxy sitesi yapıyor olabilir diye düşünüyorum. kaynağı istediğim proxy ip si ile direkt video linkini kullandığım ip adresi farklı olduğundan olabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden bir proxy hizmeti satın alıp kendi proxy ip lerim üzerinden bu işlemi gerçekleştirmek istiyorum. Sizce mantıklımıdır ?

Dip Not: kendi sunucum üzerine videoyu indirip o şekilde ekrana bastırmak sakıncalı geliyor bana. hem sunucumun bant genişliği hemde disk alanı ile sorun yaşamak istemediğim için bu şekilde bir çözüm geldi aklıma. Mümkün müdür ?