Dksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba @Sezer; hocam.

Forumlarda Satışta Olan Ürünlerim.
1) Steam (cs:go) verebilirim
2) Parfüm (Pm Atarsınız Elit Satış Listesinde)
3) cinemaximum (Hafta içi 1 Bilet)
4) Domain Veya Hosting
5) Facebook Sayfa Reklamı
6) Basit Yazılım (Dil Fark Etmez) Opsiyonlu.
7) Turkcell Kontör (10 TL)
8) İddaa Bakiyesi (20 TL) Yasal Site Olması Şartıyla.
9) Bayanlar için Özel Setler.
Kişisel Blogunuza Reklam bannerim eklenmesi şartıyla 2 hediye ile sponsor olurum. bu arada hitiniz düşük size ücretsiz bu süre icinde dış hit saglarım (organik) AYRICA 16 senelik tecrübemle blogunuza bir göz atarım.
Merhaba, teklifiniz için teşekkür ederim.
Hit odaklı bir blog değil benimki. Adı üstünde kişisel blog. Günde 1000 kişi girip yazdıklarımı okuyorsa bu benim için yeterince yüksek bir hit.

wolkam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişisel görüşüm; Blog sayfasında bir anket oluşturup, hediye kategorisi belirlemeniz ve çıkan sonuca göre de o kategoriden bir hediye vermeniz.
Ankete katılım çok yüksek olmazsa bir anlamı olmaz diye düşünüyorum.
Sizler sektörün içinde olduğunuz için düşünceleriniz daha geçerli benim gözümde.

Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın bir tavsiyem var. Bence buradaki arkadaşların ödüle ihtiyaçlarından çok bu soğuk havalarda dışarıdaki evsizlere giyecek ve gıda olarak değerlendirirseniz ben kendi adıma çok daha mutlu olurum. Ama benim kisi naçizane düşüncem...
O konuyu farklı şekilde hallediyoruz çok şükür.
Düşünceniz için teşekkür ederim.

SerhattB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İphone 6s olabilir
Onu kendim kullanmıyorum

OnurC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hediye çeki verseniz daha mantıklı olur.Kazananlar en azından kendi istediklerini alabilirler.Örnek veriyorum hepsiburada çeki olabilir.Genel olur en azından.Ya da innial kartta güzel olur.Direk kredi kartı yerine geçiyor belirlediğiniz limitte.Çünkü herkesin ihtiyacı farklı.Bana kalsa çocuk bezi verin derim Her ay almaktan artık
Güzel bir fikir hediye çeki. Teşekkürler.

wrecking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayar Bileşenleri
Ne gibi mesela?

Gnosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Premium üyelik verebilirsiniz hocam hem r10 a faydanız olur hem de bence forumda sürekli takılan kişiler için gayet cazip bir çekiliş ürünü olur
Premium Üyelik sadece r10 üyeleri için bir anlam ifade eden. Webmasterlıkla falan ilgisi olmayan takipçimin de çok seveceği bir hediye olmalı diye düşünüyorum.