Selamlar , çok uzun süredir 3 defa başıma gelen bi konuyu sizlerle paylaşmak istedim.
özetle hep benzer kategoriler ile uğraşıyorum. Bir site açıyorum belli oranda özgün içerik ile giriyorum. Site 6-7k çıktıyor. Hedef kelimelerde hep ilk sayfalarda bazılarında 1. sırada bile oluyorum. Sonra ne oluyorsa pat diye kayboluyor.
Bir kelimede 1. sıradaysam aniden 200'lere geriliyorum. Neden böyle olduğunu anlamadım. 7 ile 10k arası hit varken 3k lara falan geriliyor İlk olduğunda 301 ile uzantı değiştirdim. Domain değişince tekrar yükselmeye başladı. Yine 7 ile 10k arasına geldi bi süre sonra yine aynı şekilde sıralamalarda bir gecede düştü.
Aynı kelimelerde 1. sayfada olan siteler hiç değişmezken benim sitelere bişeyler oluyor.
Bu olay 3 farklı sitede başıma geldi. Neden böyle oluyor. Bir yerlerde yanlış mı yapıyorum.
Bu olaylar olurken öyle seo paketi falan almıyorum. Hani dışarıdan hiç bir etkim olmuyor yani.
Beni bu durum için aydınlatabilecek birisi var mı ? Gerçekten çok memnun olurum yardımcı olabileceklere.