Arkadaşlar cryptosam nickli samet ismindeki arkadaştan kesinlikle s e o hizmeti almayin. Kendisinden 12 aydan fazla aylik 1000 lira ödeyerek anlaştiğim site kesinlikle hicbir sekilde istenilen ve konusulan konumlara gelemedi son 2 ayda da ilerleme kaydetmeyip geri düşünce kendisinden isi kestim. şu anda isi 4 gündür birakmiş olmasina rağmen site 5 sira daaha gerileyip 1 sayfa daha geriye düşmüştür. Kendisiyle çalişmanizi tavsiye asla ve asla tavsiye etmiyorum yaptiği iş yanlizca laf kalabaligindan ibarettir. Konu ile ilgili isteyen herkese konu ile ilgili bilgi verebilir ve aramızda geçen görüşmeleri gösterebilirim. Şikayet konusunu da vaktim olduğunda ayrıca açacağım. Kalın saglicakla
Senin sitenin tanıtımları benden alındı. Eğer bu konuda bir şikayetin varsa ondan önce birinci muhattap benim. Ayrıca sıfır ticaretin var ve Samet hocanın 100'ü geçmiş ve hepsi de çok memnun. Ben de sürekli çalışırım, işini düzgün yapan ve kaliteli birisidir. Acaba sorun senin son aylarda ödeme yapmaman ve adamın aldığı tanıtımları kendi cebinden vermesi olmasın? Diyeceksin ki nerden biliyorsun, kanıtın ne? bu şikayet ettiğin zatla ben aylardır çalışıyorum ve çoğu tanıtımdan para bile almadım. Neden? Ödeme sonra gelecek dediği için. Lütfen insalarn ekmeği ile oynama, hele hakkı ile hiç!