Merhaba arkadaşlar

Bugün godaddy üzerinden wordpress alan satın aldım. Ubuntu kurulu bilgisayarımdan termianl üzerinden sunucuma bağlanamaya çalıştım bağlanamadım, bunun üzerine çeşitli ftp programları denedim(filezilla, fireftp, gftp, wine üzerinden cuteftp). Bu kez de sunucuya bağlandım fakat dosya aktarımı yapmaya çalıştığımda sunucu hatası aldım. İşin ilginç yanı windows kurulu bilgisayarımla sorunsuz aktarım gerçekleştirebiliyorum. Bu sorunu çözmeye çalışırken phpmyadminden sql dosyamın içini boşalttım(sql dosyasına gereksiz tablolar eklemiştim). Bunun üzerine siteye şuan hiç erişemiyorum. Klasik wordpress kurulum ekranı geliyor karşıma. Fakat kullanıcı bilgilerine sahip değilim. İşin kötü yanı herhangi bir panele de erişimim yok. cPanel falan olsa girer bi db oluşturur bi kullanıcı eklerdim en kötü. phpmyadmine bağlanabiliyorum fakat orda da kullanıcılar menüsü yok.

Alanı satın aldığımdan bu yana 24 saat geçmedi, bu yüzden backup dosyasıda oluşmuş değil. Geri yükleme yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini saat 3'de aramama rağmen anons dinlettirdiler. Go daddy üzerinden chat ekranına bağlanmaya çalıştığımda "Çok yoğunuz sizle uğraşamayız" yazısıyla karşılaşıyorum.

Düzeltme: Nihayet chat ekranına bağlanabildim. gateway.godaddy.com adresine girip "Ayarlar"a tıklıyoruz. Burada "Siteyi kaldır" bölümü var. Açıklamada domain hariç herşey silinecek dediği için tıklamaya cesaret edememiştim, hostu komple siler diye fakat silmiyormuş. Buradan sıfırlanıyormuş. Belki aynı sorunu yaşayan biri çıkar diye çözümü buraya bırakıyorum.

Sağlıcakla kalın.