Seomple adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım ben durduk yere ne diye yalan söyleyeyim? Evet Kemal ismiyle bir yorum gelmiş ama nerden bileyim dün Kemal 'in yorum yazmadığını ve bugün telafi ettiğini? Konuya veya bana Kemal adıyla yorum yaptığını ilettin mi ki doğrulayayım? Yorum yaptım, video falan demişsin ama nick yok. Kontrol ettim, doğrudur sabahta bugün de Kemal ve Rıza isimleriyle yazmışsın yorumunu, durduk yere yorum yapılmadı diyecek kadar kişiliksiz değilim. Ayrıca özgün yorumun mevzumuz ile ne alakası var? Biz kopyala yapıştır yorumlar atıyoruz sanki... Yorum mu yarıştıralım?

Mevzu dağılıyor, ben daha fazla cevap yetiştirmek istemiyorum, şuan sorun yok. Yorum yazmayanı bundan sonra bildireceğim, başkada tartışma yaratacak şeyler yazmak istemiyorum İyi çalışmalar herkese.
Dün Kemal adı ile yorum attığımı belirtmiştim. Bugün siz yok dediniz bir daha yorum attığımı söyledim. Siz sonra geri dönüşler hala yapılmadı dedinizde benim yaptığım yorum sonradan nasıl ortaya çıktı. Ben size kişiliksizsiniz yorum yaptık ama yapmadınız diyorsunuz demiyorum, yorum yaptığımdan eminim siteni kontrol et diyorum sonradan başka arkadaşlar da yorum sisteminizde sorun oldugunu iletti.