humpyers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlangıç: 19:20
Bitiş: 19:36
İp: 78.169.111.***
Yorum: Rıza

psikoloji mobi sabah dönüşler hala yapılmadı demişsiniz ama sabah attım yorum sitenizde Kemal adı ile. Sitenizin problemlerini başka kişilere iletmeyin ve konuşma tarzınıza dikkat edin. Biz özgün yorumlar atmaya çalışıyoruz sitelere ama siz istiyorsanuz teşekkürler yazar geçeriz. Yine bana yorum yapmadınız demeyin diye ss atıyorum.

Arkadaşım ben durduk yere ne diye yalan söyleyeyim? Evet Kemal ismiyle bir yorum gelmiş ama nerden bileyim dün Kemal 'in yorum yazmadığını ve bugün telafi ettiğini? Konuya veya bana Kemal adıyla yorum yaptığını ilettin mi ki doğrulayayım? Yorum yaptım, video falan demişsin ama nick yok. Kontrol ettim, doğrudur sabahta bugün de Kemal ve Rıza isimleriyle yazmışsın yorumunu, durduk yere yorum yapılmadı diyecek kadar kişiliksiz değilim. Ayrıca özgün yorumun mevzumuz ile ne alakası var? Biz kopyala yapıştır yorumlar atıyoruz sanki... Yorum mu yarıştıralım?

Mevzu dağılıyor, ben daha fazla cevap yetiştirmek istemiyorum, şuan sorun yok. Yorum yazmayanı bundan sonra bildireceğim, başkada tartışma yaratacak şeyler yazmak istemiyorum İyi çalışmalar herkese.