furkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. si üslubunuza dikkat etin burada bir ticaret söz konusu değil sizden para alıpta sokmadım sizi bu gruba. Her gün herkesin gezintisiyle uğraşıp kim ne yapmış ne yapmamış takip ediyorum ben aynı zamanda herkes gibi eşit davranıyorum bu grupta. Sizi bu grupta tutma gibi bir zorunluluğumda yok ona göre yazın öncelikle.

2.si ben size bot gibi sürekli yazı ekleyin demiyorum fakat yorum grubuna 3 günlük siteyide sokmak istemeseydiniz o zaman. Ayrıca tek yazı olsun farklı isimlerle yorum yapın demişsiniz bir kere siteniz psikoloji sitesi öyle kolay kolay yorum yapılabilen bir site değil kaldı ki yazı çeşitliliği yokken işimiz daha da zorlaşıyor bu BAHANE değil gruptaki herhangi bir arkadaşa sorabilirsiniz.

3. sü yorum kısmını açamayanlar demişsiniz, ben açamadım ofisteki bilgisayarda(chrome tarayıcı win7) yorum kısmında loading işareti vardı bir türlü geçmiyordu kaç farklı yazıda denedim. Şimdi evdeki bilgisayarda girdim düzelmiş(yine chrome yine win7) yaptım bir yorum.
1.si üslubum ile ilgili gerçekten sıkıntı yaşıyorum, kırdıysam kusura bakma ama yazım tarzım bu Furkan İşin içinde para olunca mı olay ciddiyet kazanıyor? İyi valla işin içinde para yok herkes birbirinin hakkını yesin, ses etmeyelim. Benim söylediklerim sadece sizin için geçerli değil, diğer arkadaşlar söylemiştim. 10 kişi var 5 yorum geliyor, hadi yorum kısmı açılmadı diyelim, kimseden yorum sayfası açılmadı şeklinde bir dipnot falan yok. Siz yine duyarlı davranıp söylemişsiniz, düzeltmeye çalışıyorum, sağol. Evet diğer gruplarda yönetici sayfa gezintisi vs. yapmıyor, emek veriyorsun, emeğine saygı duyuyorum bi lafım yok ona, grupta tutma zorunluluğun da vicdanına kalmış bir şey

2.si benim kategorim bu ne yapayım, mesela ben elektriğin e'sinden anlamam, yabancı dizi izlemem, ama yaptığım yorumlarla ilgili bir sıkıntı gören de yok, konunun ilk 3 cümlesini farklı bir zaman ve kişi kipiyle özetlemek yetiyor.
3.sü bu temayı farklı sitelerde de kullanıyorum, ilk defa sorunla karşılaştım, şimdilik yeni pencerede aç seçeneğini aktif ettim.