3 günlük siteye çoğu akıllı gibi botla kopya içerik mi çekeyim ne yapayım? İçerik gireceğim bugün veya yarın, kendimizce başka şeylerle uğraşıyoruz, ayrıca 1 yazı bile olsa grupta olduğum sürece başka isimle yorum yapabilirsiniz, bahane üretmeyin. Yorum kısmını açamayanlar bi screen yollasınlar Google 'a mail atalım, blogger sisteminizde sorun var yorum kısmı çalışmıyor adam gibi yazılım yapın diyelim.
Ek:Sadece win10 'un hazır explorer tarayıcısında sorun var diyorlar, onun harici kimse de sorun yok, yorum kısmını göremeyenler hangi tarayıcıyı kullanıyor?
1. si üslubunuza dikkat etin burada bir ticaret söz konusu değil sizden para alıpta sokmadım sizi bu gruba. Her gün herkesin gezintisiyle uğraşıp kim ne yapmış ne yapmamış takip ediyorum ben aynı zamanda herkes gibi eşit davranıyorum bu grupta. Sizi bu grupta tutma gibi bir zorunluluğumda yok ona göre yazın öncelikle.
2.si ben size bot gibi sürekli yazı ekleyin demiyorum fakat yorum grubuna 3 günlük siteyide sokmak istemeseydiniz o zaman. Ayrıca tek yazı olsun farklı isimlerle yorum yapın demişsiniz bir kere siteniz psikoloji sitesi öyle kolay kolay yorum yapılabilen bir site değil kaldı ki yazı çeşitliliği yokken işimiz daha da zorlaşıyor bu BAHANE değil gruptaki herhangi bir arkadaşa sorabilirsiniz.
3. sü yorum kısmını açamayanlar demişsiniz, ben açamadım ofisteki bilgisayarda(chrome tarayıcı win7) yorum kısmında loading işareti vardı bir türlü geçmiyordu kaç farklı yazıda denedim. Şimdi evdeki bilgisayarda girdim düzelmiş(yine chrome yine win7) yaptım bir yorum.