Etiketlememe bir cevap vermemişsiniz? Seomple arkadaşın sitenize yorum yapmadınız mı dün?
--
Başlangıç: 15.56
Bitiş: 16.33
Yorum: Furkan
psikoloji mobi sitesine yorum yapamadım. Yorum sisteminde bir sıkıntı var yarım saat bekledim sayfa gezintilerini yaptık fakat yorum kısmı yükleniyor şeklinde kalıyordu.
-
@Seomple hocam sizinte siteniz bir garip. Yazılarınıza yorum yapmak zor birde 7 yazınız mı falan var ben de zor yorum yapıyorum ya yazı ekleyin yada çıkarayım sizi gruptan hani bugün yorum yapsak yarın yapamıcaz gibi bir durum söz konusu.
3 günlük siteye çoğu akıllı gibi botla kopya içerik mi çekeyim ne yapayım? İçerik gireceğim bugün veya yarın, kendimizce başka şeylerle uğraşıyoruz, ayrıca 1 yazı bile olsa grupta olduğum sürece başka isimle yorum yapabilirsiniz, bahane üretmeyin. Yorum kısmını açamayanlar bi screen yollasınlar Google 'a mail atalım, blogger sisteminizde sorun var yorum kısmı çalışmıyor adam gibi yazılım yapın diyelim.
Ek:Sadece win10 'un hazır explorer tarayıcısında sorun var diyorlar, onun harici kimse de sorun yok, yorum kısmını göremeyenler hangi tarayıcıyı kullanıyor?