Herkese Bol Şans
2. Çalışma
Gerçekten çalışmalarınız çok hoş ama daha çok bir kuyumculuk sektörüne uygun bir hali var. Açıkçası bir kuyumcu olsam ilk sıraya sokardım bu çalışmayı. Ağırlıkta doğaltaşlardan oluşacak bileklikler için bir site kuruyorum.
Haliyle buna uygun olması çok daha güzel olur. Mesela renklerde de Gold-Silver tonları kullanmasak da olur. Ayrıca Elmas gibi vectorler kullanılmasını da istemem. Bunlar hep daha çok bir kuyumcuya uygun opsiyonlar.
Herkese yaptığı, yapacağı çalışmalar için şimdiden çok teşekkür ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:38:16 -->-> Daha önceki mesaj 16:29:25 --
Katılan herkese başarılar =)
Teşekkür ederim, ellerinize sağlık ancak biraz kuyumcu görüntüsünden çıkmak istiyorum. Daha çok bir moda tasarımcıya logo yaparcasına, sadece 2 O harfini logo olarak ön planda tutmak çok daha güzel olacak.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:45:25 -->-> Daha önceki mesaj 16:38:16 --
Logoyu yaparken kurumsallık göze alınmıştır.
Teşekkür ederim ancak biraz daha kuyumculuk sektöründen uzak durmasını istiyorum. Jewelry kullanmak belki sizlere bu algıyı doğurmuş olabilir ama Jewelry kullanılmaya da bilir. Hatta kullanılmaması daha iyi olur.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:51:46 -->-> Daha önceki mesaj 16:45:25 --
Satılacak ürün kategorisi aşağıdaki gibi olacak. Tamamı kendi tasarımlarımız olacak.
Haliyle bir tasarımcıya hazırlar gibi bir logo hazırlamakta uygun olabilir.
Bu bilekliklerden fikir oluşabilir belki.