dadac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Meraktan pm isteyenlere kesinlikle gönderilmeyecektir. Olumlu -olumsuz dönüş yapmayanlara -trade kullanabilirim.
Site için istenen fiyat: Acil nakit ihtiyacım nedeniyle 10.000 TL (Bazıları gibi fiyatı iki katı yazıp yarısına satarım diye yazmıyorum. 2-3 ay içinde aylık geliri ve fiyatı 2 katına rahatlıkla çıkacak bir site. (maalesef borçlarımdan dolayı tıkandım 2-3 ay beklemeden nakit paraya ihtiyacım var)
Sitenin aylık getirisi: - + 900
Sitenin açılış tarihi: 10 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: 1.site firma rehberi tarzında bir site. (klasik firma rehberi değil)
Günlük hit sayısı: 3-4k arası site cumartesi pazar düşüş olabiliyor.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: alexa dünya 282k tr 3.6k
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm
Hosting dahil midir: aylık 10 lira ödemesi var. taşıma konusunda sıkıntı yaparsanız hostingi firmadan aktarırız. 10 tl öderseniz aylık. taşıma riski almamak için bunu öneririm.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp-ücretli tema vardır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:

Adsense geliri aylık 550-650 tl civarı. bu ay yılbaşı nedeniyle normalde günlük ortalama 20-25 civarı iken 2-3 günlük düşüş oldu. Onun haricinde sitenin içeriği nedeniyle cumartesi ve pazar günleri düşüş oluyor. (Ancak firmalar dışında farklı konular girerek bu açığı kapatabilirsiniz. site buna müsait deneme yaptım ama çok girmedim) Siteye eklenen her konu o alanda otorite bir site haline gelmesinden dolayı hemen hemen her zaman 1. sayfada cıkıyor. (Yeni aklıma gelen bir içerik nedeniyle çok hit potansiyeli olan bir alanda 1.2.3 sıradan giriş yapıyor. Eğer site satılmazsa hitini ve gelirini yükseltmek için bu yolu uygulamaya başlayacağım. Yani önümüzdeki ay sitenin ortalma geliri 650 tl ve üzeri diyebiliriz sadece adsenseden. ortalama günlük 20 tl olarak düşünebilirsiniz minimum. düşüş olduğu günleri 25+ şeklinde tamamlıyor diğer günler..

site birden son 1 ay adsense görüntüsü

l]

site birden son 1 ay günlük

1.SİTE ANALİTİK

GELELİM DİĞER GELİRLERE
bu siteden birden tanıtım yazısı satışının 20-35 tl den yapıyorum yazı başı. sitenin değerleri ve full özgün olması bakımından düşük fiyattan bile verdiğim söylenebilir. ayrıca siteden manşet firması uygulaması ile tek 1 yazıyı 35 tlden satıyorum. bunun r10 üyelerine kampanya fiyatı olarak belirledim. normalde forum dışı maille vs gelen kişilere 50 Tl'den sattım. 1 ayda 4 yazı 200 tl. (satış konum burada) Forumdan ve forum dışından sürekli istekler geliyor. Normalde son 1 ay sadece tanıtım yazısı satışından 400 tl üsü geliri var ancak bunu 300 tl olarak kabul ediyorum. Dolayısıyla siteyi alan kişi aylık adsense ve tanıtım yazısı satışı ile 9000 tl geliri rahat yapacak. Siteye sürekli reklam maiileri geliyor. ancak ilk başta fiyatı çok yüksek tuttum kasıtlı olarak siteyi çok doldurmamak için. (kredi siteleri biletall gibi firmalardan istek geldi ancak fiyatı yüksek söyledim. fiyatı minimuma indirirseniz ve peşinde koşarsanız 3-4 reklam alanından ayda 150-200 tl de oradan gelir ancak bunun garantisi olmadığı için hesaplamıyorum.) siteleri alan kişi tanıtım yazılarını silemez aksi halde [/COLOR][/B]
Site ismi konu linki ile pm lütfen...
Birde site ne kadar ilgi istiyor. Hangi kelimeler de google de iddaalı pozisyonlarda ?