Teknosh.com adresi için hata analizinizi alabilirmiyim hocam
Hocam içerikler özgün değil sıkıntı bu gibi görünüyor.
hocam kizlarcozuyor.com ve ismininanlami.co için hata analizi alabilir miyim. çok rica ediyorum. nerede yanlış yapıyorum benn
Hocam kizlarcozuyor ile ilgili daha önce bilgi vermiştim diye hatırlıyorum,
ismininanlami.co tasarımı biraz galiştirin ne bilim ana zayfaya aramanın altına alfabe harflerini ekleyin ordan z ile başlayan harflere c ile başlayan harflere falan girilsin site suan bir anlam ifade etmiyor. mesela en sevilen isimlein yanına farklı seçenekler ekleyin en evilen isimlerin tasarımını değiştirin. Örnek bulmak isterseniz ruya anlamı sitelerine bakmanızı tavsiye ederim
Merhaba hocam, youtube ve web sitemde kullanmış olduğum adsense hesabı youtube yüzünden kapatıldığı için başka bir hesabımla web sitesi için başvuru yaptım ancak reddedildi. Daha önce onaylanmıştı ve site o zaman 5 aylık falandı. Şimdi 2 yıl olduğu halde reddedildi. Site degisikbilgi.com fikrinizi alabilir miyim acaba
Hocam anladığım kadarıyla zaten bu site ile aldığınız adsense banlanmış tekrar aynı site ile adsense alamazsınız yanlış anladıysam düzeltin lütfen. Eğer yanlış anladıysam da daha önce onaylanan adsense hesabınızı ne yaptınız
Hocam
Sitem de eksik nelerdir başvuru inceleme aşamasında sanırım reklam eklemeye çalışıyorum boş görünüyor
Google adsense ana giriş sayfasında derki siteniz incelenene kadar reklam alanları boş görünür
Hocam 3 içeriğinizi de kontrol ettim üöçüde özgün çıkmadı ya siz birinden haberleri alıyorsunuz ya da biri sizden önce google tarafından sitesinden indexletiyor
frmplatform.com diye güzel bir projem var fakat önce adsense onayı lazım defalarca başvurum reddedildi yardımlarınızı bekliyorum
Hocam forum siteleri ile ilgim olmadığından ne desem yanlış yönlendirmiş olurum
HOCAM
www.guinness.com.tr için alamadım bende fikrin varmıdır?
Hocam site uygun görünüyor ret cevabını paylaşabilirmisiniz nasıl bir bahane üretmişler.
tşkrler
merhaba
otomotivsitesi.com
Başvuru sonucu olumsuz bir kaç deme yaptım.
içerikleriniz özgün mü hocam ?