Red adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya kabaca baktım.

Aynı ip adresinden %7 oranında tık gelmiş ise o ip den gelen tıklamaları geçersiz kılıp işime devam ederdim. Kara listeye almak çözümdür.

Çünkü bu tıklamayı kişinin kendisinin yapmama olasılığı da var.
aynısını dedim hocam. ama nafile yorumun için sağol.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:48:56 -->-> Daha önceki mesaj 19:46:15 --

AdNow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, bizimle binlerce webmasterler çalışıyor ve sadece siz bizi reklamlara tıklayıp banlıyor diye suçladınız.
Size teknik destek tarafından istatisirk bilgiler gönderildi.
İstatistikte aynı İP adres defalarca tekrarlanıyor ve tıklama oranı(CTR) 7%
Rusya IP ile yapılmış benim hitim türk.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:52:30 -->-> Daha önceki mesaj 19:48:56 --

konmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bir firmasınız hayret bi tane olumlu yorum yok...

Birisi diyor paramı vermedi, birisi diyor %100'e varan kesintiyle ödeme yaptılar, birisi diyor tıklamaya verilen ücretler azaldı daha sayammı,

Allah firmanızla çalışan webmasterlara kolaylık versin...
Kafasına gore ban atan firma hocam bu daha ne beklersiniz.
Gnosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şu açıklamadan şunu anlarım ben sevmediğim elemanın sitesine girer sürekli reklamlarına tıklarım ve adamın ekmeğini elinden kolayca alabilirim? Sizin ip block sisteminiz yok mu kara listeye alamıyor musunuz insanların direkt olarak hesabını kapatıyorsunuz?
hocam öncelikle yorumun için teşekkürler bunu kendilerine de dedim. ben başka bi siteye girsem sürekli tiklasam o hesap kapanirmis. yanı bizim aynı işi yapan kişilerin vicdanına kaldık öyle mi? Çok yanlış..
WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense'den şaşmamak en iyisi... Hiç değilse böyle kafalarına göre ban atmıyorlar
kesinlikle hocam.. Sağolun yorum için.

telefondayim yanlış yazdiyzam affola