Yazınızı sonuna kadar okudum ve size gerçekten hak veriyorum. Bu durum malesef yeni birşey değil yıllardır aynı şekilde devam ediyor. Eskiden küçük yaştakiler bu şekilde daha çok davranıyordu fakat son zamanlarda kocaman adamlar da yapınca insan deliriyor.
Ben uzun zamandır artık çok yüksek gelir getirmeyen siteleri veya bazı domainleri satışa çıkarmıyorum bile. Ya kapatıyorum, yönlendiriyorum ya da arkadaş arasında değerlendiriyorum. Domain ve site satış bölümünde nedense %70-80 oranında hep saçma ticaret ile alakasız işler dönüyor. Ayrıca buradan tüm satıcılara sayende şunu iletmek istiyorum. Hangi ürünü sattığın önemli değil ama Allah aşkına "sipariş verildi", "sipariş alındı", "e-trader verildi" vs. yorumları da istemeyin insanlardan. 10tl lik birşey alıyoruz satıcı konu üzerinden sipariş ver, alınca aldım diye yaz, e-trader ver fln muhabbetlerine girince aldığımız üründen pişman oluyoruz. Ben konuyu gördüysem pm ile siparişimi veriri işimi hallederim senin konun ve saçma isteklerinle ben niye uğraşayım. Yüzlerce defa söylüyorum ama bi bitmiyorlar