iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anlamadığın bir durum var buradaki herkesi hiçbirşey bilmiyormuş gibi görüyorsun insanlar da doğal olarak karşı tavır takınıyor. Siz geride kalmışsınız gibi vs kelimelere gerek yok. Tamam bir bilgi paylaştın tahmin ettin yaklaştın tuttu tutmadı vs önemli değil. Önemli olan buradaki insanları küçümsememek ama siz tüm yazdığınız mesajlarınızda, beni takip edin sizden 2 yıl öndeyim vs gibi şeyler ile insanları kışkırttınız bir nevi. Bir tek siz takip etmiyorsunuz gündemi herkes takip ediyor, bir tek sizin müşterileriniz siteleriniz yok herkesin var. Buradaki kafa hala footer link alayım kafası değil. Siz bence forumdaki insanların neyi takip neyi takip etmediğine göz atsanız zaten anlayacaksınız onların da sizinle aynı dönemde olduğunu.
Forum açıldığı günden itibaren varım dostlar, inanın benim pazarlama gibi bir amacım yok. Olsa idi blog tarzında yapıpta, her gün haber yayınlamak için kafa patlatmazdım. Soru cevap koymazdım. 5000 den fazla kişiye ücretsiz destek vermezdim. Benim derdim pazarlama felan değil. Tanıyanlar çok iyi bilir. Evet hiç alttan almayacağım iyi biliyorum mesleğimi, bilmek zorundayım zaten. Kimse ile yarışa girdiğim yok, girmem de. Birşeyler bilip bilmediğime zaten herkes bir karar vermiştir. Buradaki olay şu, bazen çok hassas olabiliyoruz. Yoğun bir gündemim var ve ben bir çok yazımda belirttiğim gibi R10 sevdalısı bir insanım. Konuyu açarken zarar görmemeniz açısından açtım. Yine böyle bir durum olsa tekrar açarım. Evet biraz farklı bir seo algoritmamız var, kimine göre ukulaca gelebilir. Daha iyisi varsa, amacım daha iyi olmaktır. Başka türlü bu sektörde ayakta kalınmaz. Ben seo paketi satıcısı değilim asla olmadım, olmam. Benle görüşme yapan bir çok kişi ya kurs alır, yada yıllık, 6 aylık seo anlaşır. Bazılarına ise gerekli olmadığını şu,şu işlemleri yapmasını gerektiğini söylerim.
Her insanın aksi zamanı olur, çok yorgun olduğum bir dönem ve halen sizlere haber ulaştırmaya çalışıyorum.

Erhanım sende kusura bakma kardeşim, editledim..