iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anlamadığın bir durum var buradaki herkesi hiçbirşey bilmiyormuş gibi görüyorsun insanlar da doğal olarak karşı tavır takınıyor. Siz geride kalmışsınız gibi vs kelimelere gerek yok. Tamam bir bilgi paylaştın tahmin ettin yaklaştın tuttu tutmadı vs önemli değil. Önemli olan buradaki insanları küçümsememek ama siz tüm yazdığınız mesajlarınızda, beni takip edin sizden 2 yıl öndeyim vs gibi şeyler ile insanları kışkırttınız bir nevi. Bir tek siz takip etmiyorsunuz gündemi herkes takip ediyor, bir tek sizin müşterileriniz siteleriniz yok herkesin var. Buradaki kafa hala footer link alayım kafası değil. Siz bence forumdaki insanların neyi takip neyi takip etmediğine göz atsanız zaten anlayacaksınız onların da sizinle aynı dönemde olduğunu.
Kesinlikle katılıyorum Turgay, yani arkadaşa kötü niyet ile yazdıysam kalbim kararsın. Sadece gerçekten bu işe emek veren SEO konusunda yazan çizen herkesi takip ediyorum. Belirttiği mesajı nerede / nasıl yazmış kaçırdığım nokta var mı görmek istedim olay bu kadar basit. Amacım öğrenmek okumak.