Evet forumda atlamışım dün sitemde yaptığım haber. Amacınızı anlamış değilimde yinede erinmeden ben sitemden caps yaptım.

sitemden haberi okuyanlar yorum yapabilir veya varsa aramızda dün indexlenmiş bir yazının geçmişini kontrol edecek biri, rapor olarak sunabilir. Yapmış olduğunuz hareket çok rencide edici ve ben bilirim havalarında bir hareket dün algoroo da penguin diye açıklayınca 1 tane teşekkür gelmedi. Bugün algoroo düzeltince benim gibi son 24 saat içerisinde anlayıp, bakıyorum sesiniz çıkmaya başladı. Bırakın da işi bilen insanlar yanılsın, doğru bilgiyi aktarsın. Gelip konu altına yine kalite güncellemesi olduğunu yazan benim farkında iseniz. Yaklaşımınızı hiç beğenmedim.
Diğer durum ise paylaşımı bulamamış olsa idiniz dahi, benim bu alan hakkında bilgi sahibi olup olmadığım düşüncelerini asla değiştiremezsiniz. Açık arar gibi yaklaşımlara gerek yok. Bu forumdan bilenleri kaçırma nedeninizde bu zaten. Bilgin yoksa otur oku, bunu öğren.
Dünyanın en iyi uzmanları benimle aynı fikirde idiler ve bir çok platformda haber yapıldı bu durum. Sizin art niyetiniz ancak cahillere yöneliktir. Dünyanın en iyi firmaları benim gibi haber yaptı ise vardır bir bildikleri, burada gülecek yada kına yakılacak bir durum yok.
Hocam anlamadığın bir durum var buradaki herkesi hiçbirşey bilmiyormuş gibi görüyorsun insanlar da doğal olarak karşı tavır takınıyor. Siz geride kalmışsınız gibi vs kelimelere gerek yok. Tamam bir bilgi paylaştın tahmin ettin yaklaştın tuttu tutmadı vs önemli değil. Önemli olan buradaki insanları küçümsememek ama siz tüm yazdığınız mesajlarınızda, beni takip edin sizden 2 yıl öndeyim vs gibi şeyler ile insanları kışkırttınız bir nevi. Bir tek siz takip etmiyorsunuz gündemi herkes takip ediyor, bir tek sizin müşterileriniz siteleriniz yok herkesin var. Buradaki kafa hala footer link alayım kafası değil. Siz bence forumdaki insanların neyi takip neyi takip etmediğine göz atsanız zaten anlayacaksınız onların da sizinle aynı dönemde olduğunu.