Arkadaşlar ankara şubesi ile ilgili hertürlü konu, istek ve yorumlar bu başlık altından yapılırsa herkes birbirinden haberdar olması için faydalı olur düşüncesindeyim.
Ankara şubesinden olan herkes buraya fikirlerini yazıp önerilerde bulunursa ve konu da toplaşılırsa buluşma ve etkinlikler daha kolay olabilir.
Ben şimdi bir fikir sunmaktan ziyade fikirler bir araya gelsin ne yapalım nasıl yapalım diye açtım bu konuyu.
Ankara'dan selamlar.
Sincan
Selamlar bakalım bir şeyler çıkacak mı
etimesgüt
Keçiörendeyim bende
Altındağ Dışkapı dan selamlar, bu gece hava baya soğuk , Allah soğukta kalanlara yardım etsin. Ankaranın soğunu bilenler bilir.
Ne toptan ne ps'den anlarım ama çok güzel yemek yerim abi
Bir pes turnuvası da olabilir
Etkinlik olursa katılmak isterim
Hemen bir tahminde bulunuyorum .d hafta sonu etkinliği düşünüyorsunuz biz yine gelemiyoruz
@kralmchalen; fatihin klasik listesi yine çıkmış meydana.
15'ine kadar sınavlarım var. 15'inden sonrası için yer mekan konusunda durumumu bildirebilirim.
Etimesgut Sincan farketmez herkese selam olsun

18 ine kadar bir etkinlik olursa katılabilirim sonrasında yurt dışında olacağım bir süre
Hayırlı akşamlar iyi forumlar
@kralmchalen Fatih Sincan grubunun simgesi tam olmuş
Çorumlu amirin favorisi
@Erhan; çekiliş varsa gelirim , gold üyeliğin süresi bitmek üzere
Bu hafta değil ama önümüzdeki hafta etkinlik farketmeksizin gelirim.
Ankara'nın en elit semti Akdere'den selamlar... Katılmaya çalışırız

Yemek favorim
bende askerden yeni geldim o yüzden etkinliklere katılamadım.
şuan iş arama arefesindeyim hayırlısıyla bir yere girebilsek ii olacak.
sincandayım halı saha - pes - yemek hiç farketmez bir şekilde gelmeye çalışırım.
etimesgut dan slmlar,
@kralmchalen nazik davetin için teşekkürler,
günü geldiğinde konfirmeleşiriz
Sevgili psikopat kardeşim
@kralmchalen; ne demeye etiketliyorsun? En son ne zaman online olduğumu hatırlamıyorum bile

Bi' alo deseniz gelirdim muhtemelen. Ankara ekibinin yarısında numaram var... Nasip olursa bir dahakine artık.
Ben hastayım, halen iyileşemedim halı saha falan olursa sonrasındaki baklavadan falan otlanmak için gelebilirim anca
Arkadaşlar pazartesi gününe kadar Ankara'dayım. Etkinlik olursa katılmak isterim.
16 akşamına kesin olmamakla birlikte 17'sinde katılabilirim.
Bu arada bu soğukta halı saha olmaz olsun
Arkadaşlar etkinliği oluşturdum, katılımlarınızı bekliyoruz.
https://www.r10.net/r10-subeleri-amp-...etkinligi.html