sana katılıyorum, ben şahsen devlet olsam böyle genç beyinleri yaptıkları yanlış iş bakımından hapse atana kadar, alır özel bir birime yerleştirir, ailesine aylık bağlar, çocuğun yeteneğini geliştirecek çalışmalar yaptırırdım. Dış mihraplar böyle yapıyorlar. Biz ise hapse atıyoruz, sanki tecavüz etmiş. yada başka bir şey, tamam suçlu birkaç sene ceza alır yatar, sonra devlet himayesine alınmalı bu tür genç beyinler.
phishing ve cnp fraud gerçekten zeka gerektirmeyen iki dolandırıcılık yöntemidir, mağduru da genelde kart sahibi değil bu kartların kullanıldığı işletmelerdir, çalıntı kart bilgileri ile yapılan işlemlerde özellikle 3d secure olmayan sanal pos ve m/o işlemleri için net chargeback yapılır, sonuç olarak emv regülasyonları gereği %99 işletmeye girer bu işin sonucu, asıl zekanın ne olduğuna dair bir iki örnek verirdim de suça önayak olmamak adına böyle bir riske girmiyorum, bunu zeka sanarak güzelleyenlerin cehaletini de ayrıca incelemek lazım aslında
counterfraud tarafında kurumsal danışmanlık veren ve sektör haline gelen bu işleri gayet iyi bilen birisi olarak açıkça söyleyeyim, bu elemanlar zeki olsa asla yakalanmazlardı, neler neler var dönen bu piyasada, onları duysanız ne tepki verirsiniz kimbilir

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:55:27 -->-> Daha önceki mesaj 02:50:00 --
yargıtay temyiz süresince herhangi bir itiraz gelmezse mahkemenin verdiği kararı onar, elemanın eğer iyi bir avukatı varsa bir süre soteye yatacak, olay soğuduktan sonra kanun yararına bozma için yargıtaya başvurarak süreci tekrar başlatacaktır