Temanın birebir destek sistemi bulunmuyor, tema defalarca denendi ve kendime ait birçok sitede kullanılıyor ve sorunsuz.
Stil dosyası bulunamadı diyorsa indirdiği dosyayı direkt panelden kurmaya çalışıyordur arkadaş zipi açıp bakan herhangi biri içerisinde farklı bir dosya daha olduğunu ve tema dosyasını ftp den yüklemesi gerekeceğini anlayacaktır, buna benim destek vermeme gerek yok.
Beyaz ekran veriyorsa ya ioncube yoktur sunucuda yada sunucunun php sürümü düşüktür. Her iki ihtimalde veya farklı bir sorunda olsa hosting firması sorunu görebilir ve çözümü sunabilir (ioncube veya php sürümü konusunda yardımcı olmak istemezler genelde sunucuyu komple güncellemek riskli bir iştir o yüzden yazılım hatalı diyebilirler veya bana yönlendirebilirler, bende böyle bir durum varsa o hosting firmasından koşarak kaçmanızı tavsiye edebilirim)
Manşet sistemini çözemeyen arkadaşlar varmış daha önce "shortcode" ile herhangi bir sayfa düzenlememişlerse sadece manşet değil hiçbir alanı düzenleyemiyor olmaları gerekiyor. Dosyanın içerisinde demo içerik var onu tekrar kurun ve oluşturduğunuz ana sayfayı açılış sayfası olarak tanımlayın.
Tema ilk defa wp veya tema kullanacak kişilere uygun olmayabilir, zaten deneyin beceremiyorsanız kullanmayın tavsiyem bu yönde. Bu temanın eksik veya hatalı olmasından değil sizin bu temayı kullanacak kadar wp bilmemenizden kaynaklı bir durumdur. Tema son kullanıcıya yönelik değil biraz daha bu işten anlayan ve seo uyumlu basit görünümlü, hızlı bir temaya ihtiyacı olan kişilere yöneliktir.
Link kırık olduğundan bir başka siteden indirdim ve side bar dışında orta bolumleri bir türlü kategorilendiremedim. Bknz;
http://www.diyar21.com/
Acaba tema'Nın eksik oldugundan dolayımı, rica etsem linkinizi yenileyebılırmısınız birde sızın oaylaşımınızdan deneyeyım