Merhaba Arkadaşlar;

Başka bir konudan esinlendim ve bilmeyen arkadaşlarımız varsa bilgilendirmek istiyorum.

Yapı Kredi'nin NUVO hesabı ile yapacağınız, hesabınızda ne kadar para olursa olsun Hesap İşletim Ücreti ödemeden ve

EFT
HAVALE
FATURA ÖDEMELERİ
BAŞKA BANKA KREDİ KARTI ÖDEMELERİ
ŞANS OYUNLARI
ödemelerini hiç bir EK ÜCRET ve MASRAF ödemeden gerçekleştirebiliyorsunuz.

Forumda herkes alım satım yapıyor ve para gönderimlerini aynı banka üzürinde yapmak durumlarında kalıyorlar. Ama Nuvo hesabınızdaki parayla tüm bankalara EFT yi havaleyi Hatta başka Banka kredi kartı ödemelerini bile ücretsiz yapabileceksiniz.

Bazı bankaların gün içinde ATM'ler 1.500 TL 2.000 TL gibi para çekme sınırı olurken bu hesapta para çekme sınırı ATM'den 3.000 TL. Buda güzel bir özelliği.

Esnek Hesaba başvurarak Belli bir limitte hesabınızda para olmasa bile kullanabiliyorsunz ve üstelik çok uygun bir fiyatta geri ödüyorsunuz.

500 TL ye 10 TL farkla gibi. 1 Ayda.
Ve bir çok güzel avantajlı kampanyalar var. Yapı Kredi'nin olması ATM ve bankaları her yerde olduğu için benim severek kullandığım bir hesap.

Arkadaşlarını davet edenler (3 arkadaşla sınırlı) 10 TL karşılıklı kazanıyorlar. ( Bu ay için bu kampanya yapılmamış ama)

Sizlerede tavsiye ediyorum.
Ayrıntılı olarak burdan bakabilirsiniz

http://www.nuvo.com.tr/nuvo-nedir/
Reklam olsun diye değil Size kolaylık sağlasın diye açmak istedim. Bilen arkadaşlar varsa bile bilmeyen kişiler açtırmak isterse rahatlıkla kullanabilirler.