Yeni nesilde ailede pek suç yok
Eğitim düzenimiz son 13 yıldır gittikce amaca hizmet ediyor amaç mi ne?

Cahil mezunlar yetiştirmek yüzlerce üniversite açıp orada bilgisiz insanlar mezun etmek. Modern köle diyebiliriz buna çünkü adam diplomam var diyor seviniyor

işin özü buydu aslında ve çok iyi işledi herkes borçlandı eğitim yerlerde ve herkes mezun oluyor
bilmem lise 4 kitaplarını açan var mı inceleyen varmı

Matematik yahu havuz problemi olur mu lise 4 kitabında biz orta 1 de havuzu bitirmiş yalayıp yutmuştuk lise 4 e giden çocuk havuz problemi çözemiyor.
Üçgenin iç acı toplamı ne diyorum geometri görmedik diye cevap alıyorum yahu görme ama hiç mi merak etmiyorsun hesap edemiyorsun pi sayısı kaç ses yok

Coğrafya soruyorum sınır komşularımızdan 3 tane say tık yok bilmiyorum diyor öğrenci ayıptır yahu onu geç dünyada kaç kıta var diyorum biz işlemedik öğretmediler diyor.

Başka çocuk kimya 4 e gidiyor periyodik cetvelden sodyum simgesi ne diyorum yüzüme bakıyor helyum ne diyorum bilmiyor tuzun simgesi ne diyorum susuyor diyorum periyodik cetvele 4 yeni simge eklendi biliyor musun cevap tabiki hayır bu öğrenci mezun olacak birde

Gittiği okulun adını biliyor öğrenci eee okulun adını taşıyan kişi kim diyorum bilmiyorum diyor duyarsızlık merak etmeme umursamama boşvermişlik ile büyüyen nesili hep beraber izleyelim görelim