Hizmet sektöründe bir otelin fiyatı ne kadar düşükse hizmet kaliteside o kadar düşer. 2000 lira bütçe için alternatif tatil yelerini öneririm. Adrasan, olympos, çıralı, kaş ( biraz pahalı gelebilir ). Bu saydığım yerlerde doğayla içiçedir, ortam sakin ve daha sıcak olur. Ortalama kişi başı oda kahvaltı akşam yemeği dahil 100-150 civarıdır.
2000 liraya 5 yıldızlı herşey otelinde hindi etinden başka yenecek bişey bulamazsın.
Anladım hocam doğru orantılı diyorsun yani. Yemek dışarıda da yenir eğer akşam yemeği çok beğenilmezse o çok sorun değil bence. Dediğiniz yerlere bakacağım, çok teşekkür ederim.
Butce ney ? Ekimde yurt disi ucuslari vs cok uygun oluyor bence degerlendir. Ekimde misir cok guzel olur. Sharm el sheike gorulmeye degerdir.
Bütçe maksimum 2000 tl olsun istiyorum. Fazlası da olur ama sıkıntı da büyür daha fazla olursa. Bu nedenle maksimum 2000 tl olacak. Denize girilebilecek sahili temiz olan denize sıfır bir otel olabilirse yurt dışı da olabilir ama pasaportum da yok benim onlar da çok masraf olur mu? Yurtdışı bu nedenle zor duruyor.