cRueL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu güne kadar birsürü site yapmışımdır. Ama bir türlü şu motivasyonu tam sağlayamıyorum sizlerde öylemisiniz?

Adanada vodafone bayim var bütün gün bilgisayar başındayım. Ortalama günde 16 saat bilgisayar elimin altinda.

Ama bir siteye başlıyorum o sırada aklıma birşey geliyor onu bırakıyorum başkasına geçiyorum yarımda 5-6 sitem var.

250 TL'ye domain aldım bir siteye başladım 50 tane makale yazdırdım 15 tanesini girdim bıraktım..

Bunu nasıl aşabilirim sizce.. Çok borcum var işyerinde işlerimde iyi gitmiyor kafam onlaramı dağılıyor anlamadım gitti.. Para kazanmaya odaklı çalıştığım için mi olmuyor acaba.. Çünkü paraya çok ihtiyacım var.. Motivasyonunuzu nasıl koruyorsunuz?
Merhabalar,

Benim önerim şu olacak motivasyon için mesela bir işe başlarken o iş ile yapacağınız bazı hedefler koyun kendinize o hedefleri o işin sayesinde yapacakmışcasına.

İnandırın kendinizi inancınız tam olsun başladığınız projelerinizde, eğer inanç yoksa olmaz zaten.

İnanmadan hiçbir şey yapılmaz!

Kendinizi ödüllendirmeyi unutmayın ve kendinizi ihmal etmeyin, çünkü sizin moralinizi bir tek siz yüksek tutabilirsiniz. O yüzden sizin için en değerli kişi sizsiniz bunu unutmayın.

Pozitif olun, bir projeye başlayıp 7. gün bu da olmayacak derseniz zaten olmaz.

Sabredin ve pozitif olun, Allah yardım eder