YetiOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunu yazayım da belki birileri okur. Netteki kullanıcı yorumlarının bir kısmı reklam ajansından çıkma gibi duruyor hocam. Memnun kaldım yorumlarının bir kısmı reklam amaçlı sahte yorumlar. sözlüğe yoğun çalışıyorlar onu belirteyim.

Eldeki nakit parayı yatırma dert. yatırma dert. Daha önemlisi lazım olduğunda toplu para çekemiyorsun.

Açıkcası normal bir insan için fazla albeninisi yok ama benim açımdam tek artısı eft ücreti.
Yoksa yıl olmuş 2016 hesap işletim ücreti ödeyen yok zaten türkiyede hiç bir bankada. YILDA 1 TELEFONA BAKIYOR. Maaş hesaplarını yazmıyorum bile.

Bu yüzden Enpara yı gözünüzde büyütmeyin ama hayırlı olsun maden başvurmuşsunuz.

Hediye muhabbetti konusunda hesapta yüksek işlem hacmi varsa belki verirler ama sadece 1 defter kalem veriyorlar.
Sözlüğü felan herşeyi bir kenara koyalım. r10 da bende dahil olmak üzere birçok kişi enparayı kullanıyor. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım, 1 telefona bakıyor diyorsunuz herkes onunla uğraşmak istemiyor ve bazı bankalar sorun yaratabiliyor. Onun yanında EFT, Havale gibi yoğun kullandığım transferlere 1-2 lira para vermemek hoşuma gidiyor. Onu da bir kenara koydum müşteri temsilcisini arayınca 1 dakikada bağlanıp adım ile karşılanmak hoşuma gidiyor. Hadi onu da bıraktım diyelim mevduatlardaki oranlar gayet tatminkar. Onu da bir kenara bırakayım diğer bankalardan 1000 ile 2000 arasında ATM'den para çekebilirken günlük limitte, enparada 7500 lira hiçbir ekstra para vermeden çekebiliyorsunuz. Daha fazla para çekmek istediğinizde de ister diğer banka hesabınıza ister çevrenizdeki eşinize dostunuza eft yaparak çekebilirsiniz bu o kadar büyük sorun değil. Ayrıca hediye olarak verilen defter-kalem de bir nezaket göstergesi. İşbankası ve Garanti ile çalışıyorum hiçbirşeylerini görmedim? Onu bıraktım adamlar referans olduğum için %100 kesin olmasa da oluşturduğu bir orman bulunmakta.

Kullanmadan, oturduğunuz yerden efsaneler üretmeyi bırakın. Doğru yapılan şeye doğru, yanlış yapılana da yanlış diyecek kadar aklı var herkesin.

Konuyu açan arkadaş içinde hayırlı olsun.