ForzaAltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, aramizda FB sponsoru ile sayfa kasan oldumu? (FB sayfasi) 1k üye basi ortalama nekadar tutar acaba? ben yapmayi düsünüyorumda..
1- sayfanızın adı ilgi çekicimi

2- after effect programını kullanabiliyormusunuz pro yada amatör olarak

3- bu 2 si evet ise size ilham getirecek tutması yüzde 100 garantılı olarak söyleyebilirim . 0 dan ben sayfa oluşturdum üstelik eğlence-komedi üzerine idi kategorisi ve yaklaşık 2 aylık zaman içerisinde yaklaşık 50 bin üstü organik hayran sağladım sayfaya ve her gönderisine çok değil yaklaşık 10 tl gibi düşük sponsor ödemesi gibi ücretlerle sağladım . haftada 3 gönderi paylaştım video içerikli ve milyonlarca erişim ve yeni hayran sağlandı bu yüzden sizede tavsiye derim . heleki gurbetcilerin o içeriklere hayran kalacakları sürekli takıp edecekleri 1 sayfa olacaktır bunun garantisini verebilirim size . bununla alakalı örnek sayfayı size pm den iletecem . bakın inceleyin bütün video içeriklerini ve başlıkta belirttiğim 1 ve 2 . secenekleri yaparım diyorsanız fenomen 1 sayfanız olur . örnek göstereceğim sayfa bende değil ancak orası size ilham getirsin ve bu örnek sayfa şuan fenomen 1 sayfa konumunda .kolay gelsin .