Teşekkürler hocam hesaba bağlı mail adresini değiştireyim dedim hesabınız askıya alındı uyarısı aldım.8 K takipçili hesap gitti, korkar olduk.
Pinterest o konuda katıdır, hemen hemen tüm sosyal medya sitelerine nazaran en katısıdır hatta, zira bunun sebebi spama sıfır tolerans. merak etmeyin onlarca 100.000 üzeri takipçili hesapların kapatıldıgını bılıyorum. Sonucta bu bizim işimiz, hobı degıl, halıyle boyle seyler olacak.

Pinteresti pinterest yapan belkı de tek guze lyanı, sıfır spam toleransı. Bu yuzden fake begenı fake takıpcı fake paylasım kavramı yok pınterestte. 1:1 donusum oranı, tamamı gercekcı, tamamı katkı saglayan kısılerden olustugu ıcın, pınterest harıcı acıkcası ınsanın hıcbırseye ıhtıyacı yok. Sıtenıze geldıklerınde doyurucu ıcerıkle ınsanalrı karsıladıgınızda hele, tadından yenmez, sıteye gelındıgınde sacma sapan ıcerık, sacma sapan resım, anlamsız degersız ıcerık odlugunda emın olun kı donup pıntereste sıtenızı spam olarak bıldıren bınlerce ınsan var, bunalrı da goz onunde bulundurmakta fayda var.