Alinti yapilmadan mobilden yazilamiyor bu yuzden alinti yaptim kusura bakmayin hocam
Konu sahibi ayni calismayi teknolojide hit kapan bir makalede de yapabilir misiniz ornek
PC format nasil yapilir
Bakalim sonuc ne olacak
Bana gore o makale basligin ozgun ise ve aramayi basliga gore gidiyorsan ilk siradasin ama hedef kelimede degil
Seopronun dediği gibi bir bariz bir kelimede deneyebilirsin.Yine dediği gibi özgün bir başlık olabilir bir kelimelik farkla bile ilk sıraya gelebilirsin.Belki konuyu erken yayınlamış olabilirsin .Konu yayınlandıgında o kelimede belki 10 site konu açmıştı.Sende link felan derken ilk sıraya geldin.
Sonuç olarak burada paylaşmamakta haklısın.Pm yollayabilirsin zaten teknik çok işe yarasa bile bize verdin artık yöntemi
Ama kırk yıl düşünsem böle bişi yapmazdım sanırım.Nedenmi
bir kere biz zaten o bağlaç kelimeleri yazının yoğunlugu ayarlarken değerlendirmeye almıyoruz bile.Sen üstüne gidip tanıtım almışsın.
Belki populer konularda gösteriyorsun bütün sayfaların o sayfayı besliyor.Çok şey olabilir yani.
Tanıtım yazısında esas unsur şu sen öle bir tanıtım yazısı yayınlatıcanki,o yazıda google dan en az bir 10 hit alsın günde.