cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam facebook üzerinden kimse yorum atmak zorunda değil zaten, bendeki site haber sitesidir eyvallah da adam kadın, makyaj üzerine siteye de facebook hesabından atmak istemez ben yorum atma sistemini hiç devreye sokmasam da alternatif belirli bir süre olmasa da yorum yok diye gezinti yapılması hoş olmuyor. Bunları teker teker tespit edeceğim, çünkü muhtemelen sırf konuda bugünün gezintisini tamamladı göstermek için sizin siteyi açıyor görevini yerine getiriyor geri kalandan kaytarabildiği kadar kaytarıyor.

Şimdi benim eksik günler için yapmadığım yorumların birikmesi hiç mesele değil, ben girip 20 dakikalık süreçte her siteye uzun uzun 3'er 4'er yorum basabilirim bu mesele değil. Ben hakkını vererek gezinti yaptığım için diyorum ki gezinti telafisinde yorum sayısı artması yerine ip adresi değişmesi daha etkilidir. Çünkü alexa üzerinden siteye ne kadar farklı ip girerse alexa'da düşmesi o derece etkilidir. Bu tescillenmiş bir yöntemdir. Ki zaten o farklı ip üzerinden girdiğinde de o telafi gezintisine ait yorumu yapacak. Yorum yapıp yapmadığını alexa bilmez. Konu sizin konunuz yine kararı siz vereceksiniz ve gezinti yapmak, yorum bırakmak benim her türlü bu konuda eksik günlerimden ve hak geçirmemek adına yapmam gereken görevim ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum...

guducu nickli arkadaşın sitesini de gezinti yaptığım her gün açtım ve hakkını verek gezdim lakin yorum olayını bilinçli olarak değil yaptım diye hatırlıyor ancak arkadaş uyarınca da baktığımda göremediğimden itiraz etmeden durumu kapatmaya çalıştım yoksa o kadar sitede 40-50 dakikadan aşağı gezip yorum bırakıp da özellikle niye o arkadaşın sitesini aksatayım ki

Konu üzerindeki diğer arkadaşların güvenirliğini ve itibarimi sadece bir siteden kaçarak bilinçli olarak aksatmam herhalde ama demi

Yani sözün özü baştan savma girip çıkıp 2-3 tane kısa sayılabilecek yorum bırakmaktansa ip değiştirme, yorum bırakıyorsan konu ile alakalı güzel etiket üretir gibi yorum bırakma ve alt sayfaları gezme, yorumlarda tartışmalı veya soru cevap aktifliği artıracak şeyler yazma, alexa üzerinden tıklama gibi hakkını vererek iş yapmak istiyorum siteme de böyle yapılsın istiyorum. Ki iddia ederim bu şekilde bir gezinti, bazı süreyi doldurup ışık hızıyla kapatıp burda eksiksiz gezinti yapan arkadaşların en az 3 gezintisine eşittir.
Hocam dediğinize katılıyorum farklı ip kullanılması alexa için extra bir etki fakat şimdi belirli bir kural düzeni varken herkeside zorlamaya getirmek istemiyorum. Ben telafileri kim yapıyor yapmıyor vs. kontrol ediyorum da ip değiştirdi mi naptı ne etti tek başıma yetişemem. Bütün arkadaşlara uyarsa herkes kurallara uygun bir şekilde yapacaksa ekleyebiliriz böyle bir kural.

Gezinti ve yorum yapmayan/kaçıranlar, ertesi günkü yorumları farklı ipler ile yapmalıdır. kuralı eklensin mi?

Mesajımı alıntı yaparak cevaplayın lütfen arkadaşlar.

@guducu32 @calimero232 @NarKo@uzmansoft@AdemCamlikaya