cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sadece guducu32 nickli arkadaşı kaçırdığım günler vardı ki fazlasıyla telafimi yaptım sonradan ve gezinti yaptığım günlerde kimseyi aksatmadan da yapıyorum hocam, ha birde telafi için 3 yorum olayı var eyvallah da size tecrübeme dayanarak şunu söyleyim alexa üzerinden farklı ip gelmesi ve gün içerisinde gezinti yapmayan kişinin normal gezinti ile yaptığı yorumu X2 kez yapması ve 2.'sini farklı ip'den gelerek yapması 3 yorumdan daha etkilidir.

Tam olarak anlatmak istediğim şu bugün sitenizi ziyaret etmediysem, yarın normal ziyaretimi ve yorumumu yapayım, ip adresimi değiştirerek normal bir güne ait gezinti ve yorumumu tekrarlarım. Öbür türlü 3 yorum bıraka yaptığım telafilerimi inceler iseniz kendi sitenizi baz alarak, yorum bırakmadığım konunuz kaldı mı ? Hatta bir çoğuna iki yorum bıraktım, 3.cüye zorladığım konular var.

Birde şunu söyleyim ben disquss siteyi kasıyor diye kapattım, facebook yorum açık ve kimseyi de facebook üzerinden yorum yapması konusunda zorlayamam ancak yorum olayı şu an sitede mevcut değil diye gezinti bile almadığım günler oluyor. Yani benim eksik telafilerim vs var diye dile getiriyorsunuz ancak bakarsanız gezinti süre ve yorumlarımın kalitesine aslında elimden geleni yapmak için emek harcadığımı görebilirsiniz ama gün içerisinde sitemi nasıl olsa yorum sistemi yok diye açmayanlar bile var.

Bu arada eksik kalan günlerimi belirlerseniz ya bir tane kalmış olması ya da kalmamış olması lazım. Ben 31-1-2-3'de yoktum. Kaldıysa tüm sitelerde o telafimi de yapayım...
Hocam öncelikle 30'un da da yoktunuz onu söyleyeyim, bir de tabi gezintiyi yapmadığınız her gün extra bir yorum eklemeniz gerekiyor ya o yüzden baya bir yorum oluyor. Yani mümkün olduğunca 1-2 gün daha 2 şer 3 er yorum yapmaya çalışın ya da hesaplayıp her siteye öyle yorum yapın siz bilirsiniz. Sadece guducu nickli arkadaşın sitesini kaçırmanızda hoş olmamış yani sonuçta hepimizin sitesi var burda herkesin sıralaması düşsün isterim ben onun telafisinide yapın lütfen.

Yorum sorununa da gelince, disqus kasıyordur anlarım facebook var ben yorum yapıyorum fakat facebook yorum yapmayan arkadaşlarada illede facebook açın demek istemiyorum. Normal yorum sistemi yok mu wp değil miydi sizin site ben normal sistemi kullanıyorum mesela hiç bir sıkıntısı yok. Yani basit bir yorum sistemi vardır elbet kurarsanız sizin işinizde kolaylaşır hem haber sitesinde yorum da önemli.

Eksik gezintilere de şunu söyleyeyim, herkes burada ip sini vs. yazıyor site panelinizden kendiniz de kontrol edebilirsiniz benzer ip gezinti yapmamışsa söyleyin atalım listeden.

--

LÜTFEN HERKES EKSİKSİZ GEZİNTİSİNİ VE YORUMUNU YAPSIN ARKADAŞLAR.