Başlarda arkadaşlar sizlere tahminlerimi sundum ama şuanda inanın bir çok yabancı seo uzmanı da benim gibi düşünüyor. Fantom ve bir önceki tahminlerim de pek yanılmadım. Tüm günüm araştırma yapmakla geçiyor. Şuan açık açık penguin denemesi olduğu izlenimleri var. Aşırı paniğe gerek yok. Spam backlinkleri temizleyin, bağlantıları txt ile özellikle reddet yapın. Fouter link aldı iseniz de alakalı link değilse yine reddet yapın. Arkadaşlar bir çok yabancı ajansa ve seo firmasına hizmet sunuyorum. Bir seo firması olabilirim lakin yardımı sevdiğim için yıllardır seo firmaları nada destek veriyorum. Araştırma yapmayı seven bir danışmanlık hizmeti bizimkisi. Sadece zarar görmemeniz için uyarmak istedim. Yakından bir çoğunuz ile tanıştım ya öğrencim oldunuz yada destek verdiğim veya çalıştığım firmalar. Bir çoğunuzu tanıdığım için uyarmak boyun borcu ve R10 a olan sevdam.
Malesef ülkem 2 yıl geriden takip ediyor seoyu. Değerli dostlar inanın 2 yıl ilerden gittiğim için bazen anlatmak zor oluyor sizlere. Haklısınız yapay seo dan başka birşey görmediniz. Sizlere de hak vermek lazım.
Seo da yeni dönem şimdi başlamadı, geçen yıl başladı. Ama haber yapılmıyor sizlerde geriden takip ediyorsunuz. Bizlerinde zamanı olmuyor pek haber yapmaya. Ne diyeyim şimdiden kolaylıklar dilerim.
Yabancı platformda şuan herkes çözüm arayışında birbirlerine fikir alışverişi yaparken. Biz burada kedidir kedi muhabbetinde olursak malesef son dakika golu yemeye devam edersiniz.