Diş malzemelerinin maaliyetinin ne kadar ucuz olup %1000 kar ile satıldığını yazabilirsin bloğa (ege üniversitesi diş hekimliği fakültesi sağolsun hergün gıybetlerini yapıyoruz)
yorumsuz biz neler çektik bi bilsen
Uzman olduğun bir konudan zevk alıyorsan başarılı olursun.
İnşallah
Sağlık sektörü herzaman kazandırır. Özellikle sizin gibi işin ehlinden özgün makaleler kesinlikle kazandırır. Ancak bu işler sabır işidir. Tutup 1 ay yazacaksan, 2. ay hayal ettiğin ziyaretçilere ulaşamayıp askıya alacaksan hiçbirşey kazandırmaz.
Günlük gireceğiniz makale adedini kendinize hedef olarak koyun. Oldukça yalın, responsive bir tema seçin kendinize. Yayınlayacağınız makaleleri hergün günün belirli saat dilimlerinde girmeye özen gösterin. Atıyorum sabah 1, akşam 1 gibi
Kaliteli içerik herzaman diğerlerinden sıyrılır kendini öne atar Google nezninde merak etmeyin. Düzenli bir çalışma ile yazacağınız makaleler sizi 6 içerisinde Google'da gelir sağlayacak noktaya getirecektir.
SEO pakedi falan kesinlikle almayın. Zaten sizin gireceğiniz içerik sitenizi kendisi taşıyacaktır. Tanıtım yazısı vs. öğelerle altyapınızı destekleyin SEO anlamında.
Latince kavramlara fazla yönelmeyin, genelde popüler dil ile anlatım yapın.
Bol şanslar.
Aynen bu şekilde yapacam hocam.Ancak benim sıkıntım şimdi ben bi makale yazayım diyorum en az 500 kelime tutuyor. Hiç bir yere bakmadın vs. işin içerisinde olduğum için.Bu şekilde kaç tana makale yazmam gerekiyor hangi makaleleri yazmam gerekiyor bilmiyorum. Gidipte dolgu maddesi nedir diye makale yazacak değilim sanırım